Hírarchívum - 2015. december

Két pályaszerkesztő is érkezett a hétvégén

A modderek örülhetnek, hiszen két remek indie alkotás is megkapta a régóta vár modeszközöket. A Hotline Miami 2: Wrong Numberről és a This War of Mine-ról van szó - jöhetnek a felhasználói tartalmak.

A hétvégén ingyen játszható a Killing Floor 2

Noha már szeptemberben is volt rá lehetőségünk, a Tripwire Interactive ezen a hétvégén is kipróbálhatóvá tette a kooperatív zombis shootert. A játék folyamatosan fejlődik, érdemes belenézni az újdonságokba.

Uncharted 4 - ne várjunk sokat a párbeszédektől

A múlt hétvégén tartott PlayStation Experience-en mutatkozott be az Uncharted 4 egyik újdonsága, az átvezető videók közbeni párbeszédeknél megjelenő választási lehetőség, amiről most kicsit többet is megtudhatunk.

Az Electronic Arts rágyúr az eSportra?

Andrew Wilson, az Electronic Arts CEO-ja egy blogbejegyzésben jelentette be, hogy Peter Moore vezetésével elindítják a Competitive Gaming Divisiont, amivel még hangsúlyosabbá szeretnék tenni eSports-jelenlétüket.

PvZ: Garden Warfare 2 - szólóban is mókás lesz

Új előzetest kapott a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2. A készítők ebben az eddig még nem mutogatott Solo Ops játékmódot mutatják be. A játék ugyanis a multiplayer akciók mellett egyszemélyes mókára is lehetőséget fog adni.

Street Fighter V - F.A.N.G. akcióba lendül

A múlt hétvégén tartott PlayStation Experience-en mutatta be Yoshinori Ono az utolsó, a Street Fighter V megjelenésének napján még elérhető karaktert, F.A.N.G.-et, akit most az IGN jóvoltából közel 30 percig láthatunk akciózni.

League of Legends - 330 millióan követték a VB-t

Egészen pontosan 334 millió rajongó volt kíváncsi a négy héten át tartó küzdelemsorozatra. Csak a döntőt 36 millióan nézték meg, így idén is könnyedén nézőcsúcsot döntött az esemény.

Megérkezett az új X-Men első előzetese

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett az új X-Men-trilógia záró felvonásának, az Apocalypse-nek az első kedvcsinálója, ami előrevetíti, hogy eléggé nagyszabású lesz a finálé.

Ghost Recon: Wildlands - a fejlesztők válaszolnak

Megérkezett az idei E3-on bemutatott Ghost Recon-játék, a Wildlands harmadik videónaplója, amiben a készítők a rajongók által feltett kérdésekre igyekeznek minél kielégítőbb válaszokat adni.

Fable Legends - nem garantált az idei megjelenés

A korábbi tervek szerint a Lionhead free-to-play akció-szerepjátékának már ősszel meg kellett volna jelennie PC-n és Xbox One-on, de ez idáig nem történt meg. Mégis, mi a helyzet a Fable Legendsszel?