Hírarchívum - 2015. december

100 millió dollárnál jár a Star Citizen

Bődületes mennyiségű pénzt költöttek már a játékosok a Star Citizenre, a fejlesztők szombaton jelentették be, hogy 100 millió dollárnál jár a közösségi gyűjtésük. Ezzel együtt a játék új frissítése is elérhetővé vált.

Kickstarterre ment a hordozható Steam Machine

Jövő év végén kerülhet boltokba az első hordozható Steam Machine, amit most a Kickstarteren lehet támogatni. Természetesen ez a módja annak is, hogy idő előtt és áron alul rendeld meg az eszközt.

DICE: most az új Battlefield következik

Habár a Star Wars: Battlefront bővítése még hátravan, és az új Mirror's Edge sem jelent meg, a DICE egy része már elkezdett a csapat következő projektjén dolgozni, és ez az új Battlefield lesz.

Íme, az idei Golden Globe-jelöltek

Adósak vagyunk még a Golden Globe jelöltjeinek listájával, amelyből kiderül, melyik filmeket és tévésorozatokat tartották idén a legtöbbre a hollywoodi újságírók. A díjátadóra januárban kerül sor.

Street Fighter-karakterrel erősít a Tekken 7

Bemutatkozott a Tekken 7 első nagyobb frissítése a hétvégén, amely a kötelezőnek mondható újdonságok mellett egy Street Fighter-karakterrel is meglepi a játékosokat.

HWSW: Szigorítja a steames csereberét a Valve

A cég a fiókok feltörése és a visszaélések ellen lép fel az intézkedéssel. A Valve szerint mára elképesztő mennyiségű incidens történik, és muszáj volt lépni valamit - írja nagytestvérünk, a HWSW.

The Witcher 3 - 2016 is Geralt éve lesz

A CD Projekt RED szerint jövőre is jönnek új tartalmak a The Witcher 3: Wild Hunthoz. Elsőként ugye a Blood and Wine DLC-t kapjuk meg, de Geralt utána sem akasztja szögre a kardjait.

Overwatch - mi a helyzet a mikrotranzakciókkal?

A Blizzard még nem döntötte el, hogy lesznek-e mikrotranzakciók az Overwatchban. A fejlesztők szerint a játékélmény fontosabb az üzleti modellnél, így most inkább az előbbire koncentrálnak.

Íme, a Minecraft: Story Mode - Episode 4 dátuma

A Telltale idei utolsó játéka a Minecraft: Story Mode - Episode 4: A Block and a Hard Place lesz, amely már a jövő héten élesedik a megszokott disztribúciós csatornákon. Néhány képet is mutatunk róla.

Sztoriközpontú FPS-en dolgozik az Irrational?

Habár az Irrational Games létszáma jelentősen megcsappant, most mégis bővítenék a csapatot: az állásajánlatokból kiderült, hogy egy narratívára épülő FPS-en dolgoznak Ken Levine-ék.