Hírarchívum - 2015. május

Jövő héten bemutatkozik az új Assassin's Creed

Jövő héten hivatalosan is bemutatkozik a tavaly december idő előtt leleplezett és képi anyagokkal is megerősített új Assassin's Creed-epizód, a viktoriánus Londonban játszódó Victory. A bejelentésre kedd este kerül majd sor.

Új képek jöttek a Tony Hawk's Pro Skater 5-ről

Az Activision a minap formálisan is bejelentette a soron következő Tony Hawk-játékot, és bár új infókat nem tudtunk meg a címről, néhány extra screenshotot azért be tudtunk róla zsákolni.

Így fest a felturbózott Wasteland 2

Nyáron Game of the Year kiadást kap majd a Wasteland 2, ez változat jelenik meg a konzolokra is. Az új verzió egy sor fontos frissítést hoz, ezeket természetesen (?) a korábbi vásárlók is megkapják.

E3 2015: Lesz Fallout 4...

...de csak zárt ajtók mögött, és egyelőre ez is csak egy pletyka. Egy német, általában véve megbízhatónak tartott magazin szellőztette meg a hírt, de igazság szerint már mi sem tudjuk, hogy mit higgyünk el...

Íme, a Batman: Arkham Knight szinkronstábja

A Warner Bros. és a Rocksteady egy hosszabb videó keretében mutatja be nekünk a Batman: Arkham Knight szinkronstábját. Van egy-két érdekes név a listán, és Kevin Conroy is visszatér!

Három év után újra nyereséges a Nintendo

Küzdelmes volt az elmúlt három év a Nintendo számára, de most úgy tűnik, egyenesbe jöttek a cég dolgai: a sorozatos veszteségek után a legutóbbi üzleti évet már nyereséggel zárták a japánok.

Így tér vissza a Portal

Nem, sajnos a sorozat folytatásáról még mindig nincs hír (elvégre Gabe Newell nem ismeri a hármas számot!), érdekesség viszont, hogy a közeljövőben két másik címben is vendégszerepelhet a Valve játéka.

Erős negyedévet zárt az Activision-Blizzard

A kiadó közzétette 2015 első negyedévére vonatkozó pénzügyi jelentését. Most már tudjuk, hogy a Destiny és a Hearthstone együttesen egymilliárd dollárt hozott Bobby Kotickék konyhájára.

Destiny - ilyen lesz a Prison of Elders mód

A Destiny House of Wolves DLC-je endgame tartalmat is kínál a magas szintű guardianoknak. A kooperatív mókára kihegyezett Prison of Elders módban a hordában támadó ellenséget verjük vissza értékes jutalmakért.

Masszív leépítések a Zyngánál

Nem megy jól a Farmville és a Words with Friends fejlesztőjének szekere, ezért a Zynga úgy döntött, hogy a költségek csökkentése érdekében dolgozóinak 18 százalékától megválik. 364 fő veszíti el az állását.