Hírarchívum - 2015. május

A FIFA 15 is bekerült az EA Access felhozatalába

A tavalyi EA Sports-játékok közül már csak egyetlen darab, a FIFA 15 hiányzott az xboxos EA Access "ingyenes" játékai közül, a kiadó azonban a minap pótolta ezt a hiányosságát is.

Street Fighter V - jövő tavasszal érkezhet

A Capcom a legfrissebb pénzügyi jelentésében rögzítette, hogy a Street Fighter V még ebben az üzleti évében, vagyis jövő márciusig a boltokba kerül. A jövő tavaszi megjelenésről már korábban is pletykáltak.

Tisztogat a Sega a mobiljátékai között

Érdekes bejelentéssel rukkolt elő a Sega, a cég arra készül ugyanis, hogy kitisztítja a mobilos felhozatalát, és leveszi az online boltokból azokat a címeket, amelyek nem felelnek meg az elvárásainak.

Assassin's Creed: Victory - már a főhőst is ismerjük

Folyamatosan - vagy ha stílszerűek szeretnénk lenni: gőzerővel - szivárog az idei az Assassin's Creed, a minap egy másik forrásból is megerősítették az új alcímet, és most már a játék főhősét is ismerjük.

Elrajtolt a Humble Spring Sale

Itt a tavasz, és ez már épp elég indok volt a Humble Store számára, hogy két hétig tartó leárazásba kezdjen. Érdemes folyamatosan figyelni az üzletet, minden nap új akciók érkeznek!

Gears of War: Ultimate Edition - hivatalos forrásból

A brazil korhatár-besorolásokért felelős szerv honlapján két rejtélyes cím is feltűnt: ez alapján úgy néz ki, tényleg jön a Gears of War felújított változata, sőt a Dishonored is kap egy remaster-kiadást.

Újabb stúdiót vontak be a The Division fejlesztésébe

Most már négy fejlesztőcsapat is a The Divisionön dolgozik, legutóbb a Ubisoft Annecyt vonták be a munkálatokba. Persze egy Assassin's Creed fejlesztőgárdájához képest ez semmi, de láthatóan hízik a projekt.

The Witcher 3 - szex az unikornis hátán

A bolondos showman, Conan O’Brien is kipróbálhatta a The Witcher 3: Wild Huntot, reakciója elég mókásnak tűnt, amikor a játékban Geralt egy kitömött unikornis hátán tette magáévá a szeretőjét. Szem nem marad szárazon.

Devil May Cry 4: Special Edition - Vergil akcióban

Dante mellett természetesen Vergil is irányítható lesz a Devil May Cry 4: Special Editionben. A fickó harcmodora némileg módosult az eredeti verzió óta, de továbbra is változatos repertoárt vet be a démonok ellen.

Kulisszák mögött a Destiny: House of Wolves

Megérkezett a Bungie-féle betekintő a Destiny második expanziójába, a House of Wolvesba. Miután a május végén érkező csomagról már egy rakás információ napvilágot látott, a fejlesztők most összefoglalják a legfontosabbakat.