Hírarchívum - 2015. május

King's Quest - videónaplón a szinkron

Megérkezett a King's Quest: Your Legacy Awaits négyrészes videósorozatának második felvonása. Az új videónapló ezúttal a játék szinkronmunkálataira fókuszál, így megismerhetjük a szinkronszínészeket is.

Star Wars: Battlefront - kasztok és osztagok nélkül

A DICE igyekszik rácáfolni azokra, akik szerint a Star Wars: Battlefront nem lesz más, mint egy átszkinezett Battlefield 4. Ezt erősíti most meg egy friss hír is, miszerint sem kasztok, sem osztagok nem lesznek a játékban.

Vadonatúj Van Helsing III gameplay érkezett

Májusban érkezik a The Incredible Adventures of Van Helsing-trilógia utolsó darabja, aminek a története ott folytatódik, ahol abbamaradt. A záróakkord ezúttal hat kasztot és egy négyfős co-op módot is kínálni fog.

2,1 millió eladott példánynál jár az Alien: Isolation

A Sega is megtartotta március 31-vel végződő pénzügyi esztendejének összegzését. A befektetőknek tartott összefoglalóból kiderült, hogy a tavaly megjelent Alien: Isolationből 2,1 millió példányt kelt el. Vajon lesz folytatás?

Guillermo del Toro cége csinálja a Fallout 4 trailert?

Újabb pletyka a Fallout 4 háza tájáról: egy árulkodó LinkedIn-profil szerint az idei E3-on jó eséllyel zárt ajtók mögött bemutatott negyedik rész első CG trailerét Guillermo del Toro produkciós cége készíti.

Bundle kiszerelést kap a Metal Gear Solid V?

A Redditen olvasható legfrissebb pletykák szerint a Konami szeretné, ha a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain az előzményeit bemutató Ground Zeroesszal egybecsomagolva is kapható lenne szeptembertől.

Brit toplista: az élen nyitott a Project CARS

Befutott a legfrissebb brit játékeladási toplista, amelyen már több új cím is szerepel. A Project CARS jött, látott és győzött, az autóverseny be is zsákolta az aranyérmet a megjelenése hetén.

E3 2015: Semmi meglepővel nem készül a Nintendo

A Nintendo már jó előre leszögezte, hogy a Wii U-s és 3DS-es újdonságokon kívül semmilyen extra bejelentéssel nem készül az idei E3-ra. Nem lesz NX, nem lesz okostelefonozás és quality of life sem.

Star Trek-klasszikusok a GOG-on és a Steamen

A múlt hét a Star Wars-rajongókról szólt, nem véletlen, hogy akkor jelentette be a GOG és a Steam, hogy Star Wars-klasszikusokkal bővítették a kínálatukat. Ez a hét viszont a Star Treké.

LEGO Dimensions - tényleg lesz Portal-szett

Egy, a LEGO által közzétett építési útmutató erősítette meg a korábbi pletykákat és találgatásokat, miszerint a LEGO-féle Skylanders, a LEGO Dimensions Portal-kiegészítőt is kaphat a jövőben.