Hírarchívum - 2015. július

Számozott folytatást kap az Angry Birds

Az Angry Birds számtalan mellékágat és változatot kapott már a bemutatkozása óta, viszont valódi, számozott folytatást még soha. Nos, július végén erre is sor kerül, jön az Angry Birds 2.

Jöhet az új Duke Nukem, a koncepció már megvan

A Gearbox fejese, Randy Pitchford szerint mindenképpen szeretnének majd egy új Duke Nukem-játékot, a koncepciót már össze is rakták hozzá. Ugyanakkor az ő idejükbe most nem fér bele a projekt, lehet, odaadják másnak.

Vége a PlayStation Mobile-nak

Tegnap megszűnt a Sony PlayStation Mobile szolgáltatása, az a platform, amelyen keresztül a fejlesztők egyszerre publikálhattak játékokat PS Vitára és különböző androidos készülékekre.

Frissítve: Látnivalókon a Nathan Drake Collection

Az E3 előtti bejelentés óta semmit se lehetett hallani az őszre időzített Uncharted: The Nathan Drake Collectionről, ma viszont befutott egy új videóanyag és néhány kép a feljavított második részről.

FIFA 16 - gameplay traileren az újdonságok

Az EA Sports jóvoltából befutott egy friss előzetes a FIFA 16-ból. Ebben a játék főbb, játékmenetet érintő újdonságait mutatják be, köztük a támadásban, védekezésben és középpályán történt változásokkal.

Goat Simulator - augusztusban PlayStationre is

A Double Eleven és a Coffee Stain Studios bejelentése szerint augusztus elején PlayStation 3-ra és PlayStation 4-re is megjelenik a Goat Simulator, ami a GoatVR élménnyel még élvezetesebb lesz.

Képeken a Game of Thrones - Episode 5

A Telltale a Twitteren jelentett be, hamarosan friss részletek látnak napvilágot a Game of Thrones-sorozat következő, ötödik epizódjáról. Addig nézzétek meg a friss, ropogós képeket!

TESO - jövő hónapban jön az első DLC

A következő hónapban vadonatúj kiegészítéssel bővül a The Elder Scrolls Online világa. A The Imperial City névre keresztelt csomag új dungeönöket, küldetéseket és kalandot ígér.

Legacy of the Void - ezt kínálják a spéci kiadások

Ugyan továbbra sem tudni, hogy mikor kerül boltokba a StarCraft 2: Legacy of the Void, a Blizzard azt viszont leleplezte, mit is tartalmaznak majd a különböző kiadások, amelyeket már elő is lehet rendelni.

Arkham Knight - őszig kell várni a PC-s javításra?

A Kotaku megszerezte az ausztráliai EB Games egyik belső levelezését, amiből kiderül, még hosszú heteket kell várni a Batman: Arkham Knight PC-s változatának javításáig. A levél szerint csak ősszel érkezik a sebtapasz.