Hírarchívum - 2015. szeptember

For Honor - bemutatkozott a Szamuráj

Az éppen zajló Tokyo Game Shown mutatkozott be a UbiSoft For Honor című multiplayer-orientált játékának egyik játszható karaktere, aki stílusosan nem más, mint a Szamuráj.

AC: Syndicate - Hasfelmetsző Jack újra lecsap

A UbiSoft a Sony konferenciáján jelentette be, hogy az Assassin's Creed: Syndicate szezonbérletesei egy Hasfelmetsző Jackre koncentráló, különálló kampány-DLC-t is kapni fognak.

Call of Duty: Black Ops 3 - TGS 2015 trailer

A sikeres multiplayer béta után se áll meg az élet a Call of Duty: Black Ops 3 körül, hiszen vészesen közeledik a játék megjelenése. Ennek, na és persze az éppen zajló TGS-nek az apropóján érkezett is egy pergős kedvcsináló.

TGS 2015: Hangulatos Uncharted 4 trailer érkezett

Jól ismert jelenetekből összeválogatott, ütős zenével színesített, alig egyperces előzetest kapott az Uncharted-sorozat negyedik felvonása, az Uncharted 4: A Thief's End. Premier jövő tavasszal.

Half-Life 3 a Naughty Dogtól?

Neil Druckmann, az Uncharted 4 rendezője a Twitteren jelezte, nem lenne a Naughty Dog ellenére, ha megkapnák a Valve-tól a Half-Life-jogokat, a többit pedig csak bízzák rájuk. Nathan Drake Black Mesában. Érdekes lenne!

Bloodborne - novemberben jön az első kiegészítő

Az idei tavasz egyik legütősebb PlayStation 4-es játéka, a Bloodborne most ősszel újabb kalandokkal egészül majd ki. A From Software bejelentése szerint novemberben érkezik a The Old Hunters DLC.

Halo 5: Guardians - akcióban a kampány

Két újabb ízelítővel jelentkezett a Halo-sorozat ötödik iterációja. Az egyik felvétel a Swords of Sanghelios küldetésből ad ízelítőt, a másik pedig az átvezetőkre koncentrál. A videók nyomokban spoilereket is tartalmaznak.

Méreteset csúszik a PC-s Need for Speed

A Ghost Games tegnap jelentette be, hogy bár a Need for Speed konzolos verziói tartani tudják a novemberre kitűzött megjelenési időpontot, a játék PC-s változata sajnos nem. Az csak 2016 tavaszán kerül a boltokba.

LEGO Dimensions - együtt a csapat

Újabb kulisszák mögötti kedvcsinálót kapott a LEGO Dimensions. A hónap végére datált játékban többek között a Vissza a jövőbe, a The LEGO Movie és a Szellemirtók sztárjai is hangjukat adták a hősöknek.

30 éves a Super Mario-sorozat

Habár a Nintendónak az egész éve Super Mario-lázban telt/telik, napra pontosan csak tegnap töltötte be a harmincadik születésnapját a népszerű sorozat. Még ennyit kívánunk neki!