Hírarchívum - 2015. szeptember

A játékosok felé is nyit az új Apple TV

Habár a konzolgyártóknak nem kell tartaniuk tőle, beigazolódtak a pletykák, miszerint az új Apple TV játékra is lehetőséget biztosít majd. Az eszköz mozgásérzékelős távirányítót és alkalmazásboltot is kapott.

Halo 5: Guardians - kimarad a szavazás funkció

Sokak által kedvelt funkció marad ki a Halo 5: Guardiansből: ezentúl a többjátékos meccsek során nem lesz lehetőség arra, hogy a játékosok megszavazhassák, melyik pálya következzen.

HWSW: Új iPhone-ok és óriástablet az Apple-től

A merészebb találgatások bizonyultak helyesnek az Apple idei szeptemberi termékbejelentése kapcsán: a vállalat a megszokott iPhone-ok mellett a régóta pletykált, méretes iPad Prót is leleplezte - írja a HWSW.

Mától elérhető a Hatred ingyenes DLC-je

A mai nap folyamán jelenik meg a Hatred új frissítése, mely tartalmazni fogja az ingyen DLC-t. A csomagban helyet kapott pár új pálya a Survival módhoz, valamint a csalásokat is feloldja.

Jövő héten jön a Shovel Knight: Plague of Shadows

Nem kell már sokat várni a Shovel Knight régóta ígérgetett kiegészítőjére, a Plague of Shadowsra. A fejlesztő Yacht Club Games bejelentette, hogy pontosan mikortól lesz elérhető az ingyenes csomag.

Pokémon Go - új Pokémon-játék okostelefonokra

Új játékot jelentett be a The Pokémon Company a Japánban tartott konferenciáján: a Pokémon Go mobilokra készül, és egy AR-játék lesz, melyet az Ingress fejlesztője, a Niantic készít el.

Mobilokra is érkezik az Octodad

A tavalyi év egyik legidiótább játéka az Octodad: Dadliest Catch volt, melyben egy polipot irányítva kellett számunkra egyszerű, hétköznapi dolgokat megoldani. Nos, hamarosan mobilokon is polipkodhatunk.

Feltámadt a Just Cause-film

Már négy éve is napirenden volt a Just Cause-mozi, ám akkor nem lett semmi belőle. A producer az IGN-nek elárulta, hogy most újra előkerült a projekt, ráadásul a forgatások hamarosan el is kezdődhetnek.

Fallout 4 - naná, hogy lesz szezonbérlet

Hasonlóan a Skyrimhez, a Fallout 4 is rendszeresen kap majd DLC-ket, és ha be akarjuk biztosítani az érkező tartalmakat, Season Passt is válthatunk a játékhoz. Emellett a Bethesda megerősítette, hogy PS4-en is lesz modtámogatás.

Már készül a Kingdom Hearts 2.9?

Egy oszakai fejlesztő LinkedIn-profilja alapján nagyon úgy tűnik, hogy már tíz hónapja fejlesztik szép csendben a Kingdom Hearts 2.9-t. A Square Enix minden jel szerint még egyszer neki fut a második résznek.