Hírarchívum - 2015. szeptember

Elstartolt az Assassin’s Creed Council oldal

A Ubisoft új közösségi weboldalt indított Assassin’s Creed Council néven, ahol a rajongók exkluzív kulisszatitkokkal gazdagodhatnak, cseveghetnek egymással, és a legaktívabb tagok még jutalomban is részesülnek.

Elindult a Blood Bowl 2 bétatesztje

Ha előrendelted a Steamen a Cyanide warhammeres amerikai focis játékát, akkor örülhetsz, hiszen már bétázhatsz is - multiban és az M.I. ellen is harcolhatsz. Emellett az új trailer a Bretonnian fajról rántja le a lepel.

A Street Fighter V is kap egy arab karaktert

Jelenleg is zajlik Dubajban a Games15 rendezvény, ahol a játék direktora, Yoshinori Ono leleplezte a Street Fighter V legújabb harcosát, Rashidot, aki stílszerűen arab származású. Egy trailert is mutatunk róla.

TGS 2015: Bejelentik az új Yakuza-játékot

Nagyon úgy néz ki, hogy a jövő heti Tokyo Game Show apropóján a Sega leleplezi a Yakuza-sorozat legújabb iterációját. Legalábbis a hivatalos honlapon szeptember 15. szerepel - azon a napon lesz a Sony-konferencia is.

PC-re is megjelenik a Final Fantasy V

Újabb nagy (?) adósságát törleszti a Square Enix: még ebben a hónapban napvilágot lát a Steamen a Final Fantasy V. Igen, az eredetileg 1992-ben SNES-re megjelent JRPG-klasszikus.

PS4-en landol a Hardware: Rivals

Talán van köztetek néhány veterán, aki emlékszik még a PS2-es korszakban hódító multira kihegyezett autós címre, a Hardware: Online Arenára. Nos, érkezik a szellemi folytatás letölthető játékként, kizárólag PS4-re.

Élőszereplős launch traileren a Destiny kiegészítője

Ha nem lett volna elég a múltkori gameplay kedvcsináló, akkor itt van egy hús-vér szereplőkkel forgatott (és nem kevés CGI-t tartalmazó) előzetes a Destiny: The Taken Kingről. Plusz a betétzenébe is belehallgathatunk.

GTA V - az online mód miatt késik a single DLC

Jelenleg a GTA Online, és nem a készülő egyjátékos DLC élvez prioritást a Rockstar Gamesnél, ami nem csoda, elvégre hetente nyolcmillió játékos jelentkezik be a multiplayerbe. Ez van, srácok!

Szörnyen jó traileren a SOMA

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen kreatúrák törnek az életedre a SOMA-ban, akkor most érdemes lesz figyelned, hiszen a Frictional Games új előzetessel lepett meg bennünket. Oké, egy kicsit spoileres a videó.

Gameplay bemutatón a Battlefleet Gothic: Armada

Megkapta az első gameplay videóját a Battlefleet Gothic: Armada, az előzetesben az Unreal Engine 4-gyel hajtott játékmenet alapjait mutatják be a fejlesztők. Látványosnak tűnik, azt meg kell hagyni.