Hírarchívum - 2015. szeptember

Ingyenes a hétvégén az XCOM: Enemy Unknown

Ha kimaradt a Firaxis zseniális XCOM-rebootja, jobb alkalmat nem is találhatnál arra, hogy kipróbáld, a hétvégén ugyanis ingyenesen játszható a steames változat. Ja, és nagyon olcsó is.

Frissítve: Kickstarterezik a Darksiders atyja

Joe Madureira még februárban jelentette be, hogy összehozott egy kis csapatot az egykori Vigil Games alapítóival, az első projektjük pedig nem más lesz, mint a Battle Chasers játékváltozata.

Amerikai toplista: megint a PlayStation 4 győzött

Nem okozott különösebb meglepetéseket az amerikai játékpiac augusztusa. Ismét a PlayStation 4-ből fogyott a legtöbb, és az aktuális Madden NFL-rész is letarolta a toplistát, ahogy kell.

FIFA 16 - ami kimarad az előző generációnak

A FIFA 16 ugyan PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is megjelenik majd, de bizonyos fícsörök hiányozni fognak belőle. Ennek ellenére az előző generációs gépeken játszók sem panaszkodhatnak.

Éles bevetésen az első Source 2-es játék

Noha a rajongóknak ez valószínűleg nem újdonság, a többiek és a jegyzőkönyv kedvéért rögzítsük, hogy a héten élesedett az első Source 2-es játék: a Dota 2-t ültették át elsőként az új motorra.

Assassin's Creed: Syndicate - nem kell lopakodni

Az Assassin's Creed-játékokban eddig mindig adott volt a lehetőség, hogy a saját stílusunkban teljesítsük a küldetéseket, még akkor is, ha nem szeretünk "csendben játszani". Most sem lesz ez másképp.

The Witcher 3 - ennyibe került a fejlesztés

Sok más szám mellett azt is megtudtuk a CD Projekttől, hogy mennyibe került a májusban megjelent slágerjátékuk. Noha a fejlesztési büdzsé nem számít rekordernek, néhány tízmillió dollárt így is elköltöttek a srácok...

Fallout 4 - speciális videósorozat indult

Videósorozatot indított a Bethesda Softworks, melyben a Fallout 4 fejlődési rendszerét, a S.P.E.C.I.A.L.-t ismerhetjük meg részletesebben. Az első epizódban a Strength, azaz az erő kapta a főszerepet.

PS4-es dátumot kapott az Afro Samurai 2

PS4-re korábban, kevesebb mint két hét múlva jelenik meg Afro Samurai 2: Revenge of Kuma - Volume 1. A játék három részre bontva jelenik meg, de egyelőre csak az első kapott megjelenési dátumot.

Black Ops 3 - idén nem vihetjük át a statisztikáinkat

Mind az Advanced Warfare, mind pedig a Ghosts esetében lehetőségük volt a játékosoknak átvinni multiplayer statisztikáikat a konzolgenerációk között. Ezúttal kimarad ez a funkció.