Hírarchívum - 2017. február

Horizon: Zero Dawn - Aloy lehet a Sony jövője

Ugyan még meg se jelent a Killzone-sorozat alkotóinak legújabb játéka, a Horizon: Zero Dawn, a Sony már most nagyon bizakodó Aloy kalandját illetően. Jon Edwards termékmenedzser szerint Aloy egyértelműen a jövő PlayStation-ikonja.

Hob - álomszerű kalandra invitál az új előzetes

A Hob egy rejtélyes világba invitálja majd a játékost, amiben elhagyatott romos vidékeket, csodálatos, élettel teli helyszíneket és vészjósló dungeonöket fedezhetünk majd fel.

Most egy hétig ingyenes az Origin Access

Az Electronic Arts havidíj ellenében igénybe vehető PC-s kölcsönzője, az Origin Access hét napon át teljesen ingyen kipróbálható. Ehhez semmi másra nincs szükség, csak egy gyors regisztrációra.

Apocalypse Now - még több pénzt kérnek az alkotók

Érdekes fordulatot vett az Apokalipszis most játékváltozatának crowdfunding-kampánya. A Kickstarter-gyűjtés esélytelennek tűnik, a fejlesztők most a saját weboldalukon kalapoznak, és lényegesen több pénzt szeretnének összeszedni.

Nem sikerült zökkenőmentesen a For Honor rajtja

Hiába az előzetes tesztkörök, alaposan sikerült megizzasztaniuk a Ubisoft szervereit a For Honor-játékosoknak. Emellett a kiadó közzétette az ismert bugok és a megoldásuk listáját.

Szabadalmak árulkodnak a PlayStation VR jövőjéről

A háttérben már gőzerővel zajlik a PlayStation VR továbbfejlesztése. A Sony új szabadalmai alapján egy, a Vive-éhoz hasonló követőrendszer és a vezeték nélküli működtetés is tervben lehet.

Tölthető a Resident Evil 7 második DLC-je

Két kazettát és egy új játékmódot vonultat fel a Resident Evil 7 második DLC-je. A kiegészítő egy hétig PS4-exkluzív, jövő kedden jelenik meg PC-re és Xbox One-ra az első csomaggal együtt.

A legnagyobbak között a CD Projekt RED

Szárnyalnak a CD Projekt RED részvényei, a fejlesztőcég papírjai már négyszer annyit érnek, mint a The Witcher 3 rajtja előtt. Ezzel Lengyelország egyik legnagyobb vállalatává nőtte ki magát a csapat.

Közel 40 játékot vonultat fel az új Humble Bundle

Rendkívüli akcióval jelentkezett a Humble-csapat, az új Humble Bundle közel negyven játékot és más ajándékokat vonultat fel, amiket 30 dollárért zsebelhetsz be. A befizetéseket teljes mértékben jótékony célokra ajánlják fel.

Breath of the Wild - bemutatkozik a szezonbérlet

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild márciusi megjelenése után se maradunk majd további tartalmak nélkül, a Nintendo ugyanis ma délelőtt lerántotta a leplet a játék szezonbérletéről.