Hírarchívum - 2017. május

Injustice 2 - megérkezett a launch trailer

A várakozásnak végre, a DC-szuperhősök és -gonosztevők péntektől csapnak össze egy minden eddiginél epikusabb küzdelemben. Az Injustice 2 utolsó gameplay előzetese alaposan felkorbácsolja a kedélyeket.

Egy órán át mozog a BattleTech multija

Felgyorsultak az események a BattleTech körül, miután a hétvégén arról írtunk, hogy a Paradox személyében kiadóra lelt a körökre osztott stratégia. A fejlesztők most bejelentették a multiplayer béta dátumát is.

Újra a Segának készít játékot az Obsidian?

A Sega a minap a befektetőknek tartott prezentációjában hintette el, hogy 2020-ig több régi IP-jét is feltámasztaná. Az Obsidian Entertainment is megosztotta a hírt a Twitteren - talán már készül az Alpha Protocol 2?

A Microsoft nem újítja fel a Halo 3-at

Hiába készült el a Halo: Combat Evolved és a Halo 2 évfordulós kiadása, a Microsoft nem tervez hasonló remaster-verziót a Halo 3-ból. A hírt a fejlesztők közösségi menedzsere, Brian Jarrard hintette el.

Készül a LEGO Marvel Super Heroes 2

Habár két LEGO-játék is érkezett az idén, egyik sem adaptáció volt. Aggodalomra semmi ok, a Warner és a Traveller's Tales gyorsan pótolja a lemaradást, méghozzá a LEGO Marvel Super Heroes folytatásával!

Brit toplista: felküzdötte magát a Prey az első helyre

Habár csak a második helyen kezdett, viszonylag jó második heti eladásokat produkált a Prey a brit játékeladási toplistán. Ennek köszönhető, hogy most az első helyen végzett, így a Bethesda hosszú idő után először tehetett zsebre aranyérmet.

Mobilra tart a Zelda?

A Wall Street Journal értesülései szerint már készül a következő mobilos Pokémon, illetve a The Legend of Zeldát is megfuttatná a platformon a Nintendo. A megjelenésre azonban még várni kell egy darabig.

Arcpirító jelenet az Alien: Covenantból

A héten veszi be a magyar mozikat az Alien: Covenant. A film egy új sorozat első felvonása, amely arra hivatott, hogy összekösse a Prometheus és az eredeti Alien történetét. Most újabb jelenetet nézhettek meg belőle!

Block'hood - indul a vertikális városépítés

A múlt hét végén kilépett az Early Accessből a Block'hood című városépítős játék, amiben nem horizontálisan, hanem vertikálisan kell terjeszkednünk a városunkkal. Érdemes lecsapni rá, amíg akciós!

Saját VR-kontrollerrel rukkolt elő a Microsoft

A Microsoft még a múlt heti Build konferencián jelentette be, hogy saját mozgásérzékelős kontrollerrel rukkol elő, amivel a windowsos VR-, illetve MR-szemüvegeket tudjuk majd irányítani.