Hírarchívum - 2017. május

Látványos előzetesen az új Transformers

A Paramount Pictures jóvoltából befutott a Transformers ötödik részének, Az utolsó lovagnak a legfrissebb nemzetközi előzetese, amiben Mark Wahlberg, Anthony Hopkins és Űrdongó kapja a főszerepet.

Gwent - jövő héten indul a nyílt béta

A CD Projekt megerősítette, hogy a hónapok óta zárt béta keretén belül nyüstölt Gwent: The Witcher Card Game szintet lép, így hamarosan elrajtol a kártyajáték publikus megmérettetése is.

Októberben jelenik meg az új South Park-játék

A Ubisoft megerősítette, hogy a korábban már kétszer is elhalasztott South Park: The Fractured but Whole újabb megjelenési dátumot kapott, amit reményeink szerint már tud is tartani a kiadó.

Most ősszel jelenik meg a WRC 7

A Kylotonn rendezője, Alain Jarniou a Red Bull-lal folytatott beszélgetés során hivatalosan is megerősítette, hogy idén is lesz WRC-játék. A WRC 7 a tervek szerint valamikor az ősz folyamán jelenik majd meg.

Klasszikus autókkal erősít az F1 2017

A Codemasters tájékoztatása szerint az F1-sorozat következő felvonása a mostani mezőny járgányai mellett klasszikusokat is felvonultat majd, így Nigel Mansell 1992-es világbajnok gépét, az FW14B-t is megkapjuk.

Veszélyes helyekre invitál a Shadow of War

Vadonatúj előzetessel jelentkezett a Middle-earth: Shadow of War. A Warner Bros. ezúttal az akcióra és a játékban bejárható, veszélyekkel teli helyszínek bemutatására helyezte a hangsúlyt.

E3 2017: Saját eseményt szervez a Devolver Digital

A Bethesda, Electronic Arts és a Ubisoft után egy kisebb csapat, a Devolver Digital is úgy döntött, hogy kicsit különcködik és saját E3-as showt tart. Hogy mikor és mit hoznak magukkal, egyelőre nem tudni.

E3 2017: A Sony már bemelegít

A Sony már hangolódik a jövő hónapban esedékes idei E3-ra, a konzolgyártó ugyanis kiadott egy rövid teaser trailert, amiben felvezeti, mi mindenre számíthatnak majd a rajongók.

The Witcher-sorozatot készít a Netflix

A Netflix lecsapott Andrzej Sapkowski fantasy regénysorozatának, a The Witchernek a jogaira, és megerősítették, hogy már dolgoznak Geralt vadregényes kalandjának tévésorozatos változatán.

Úgy néz ki, megmenekült a Crytek-féle Hunt

Habár a játékról sosem mondta azt a Crytek, hogy nem készül el, miután közel három éve hallottunk róla utoljára, ez is megfordult a fejünkben. A jó hír az, hogy a Hunt még mindig fejlesztés alatt áll, csak éppen jelentősen átalakult.