Hírarchívum - 2017. május

Saját karaktered is lehet a Sonic Forcesban

A sorozat történetében először saját karaktert is létrehozhatnak majd a rajongók a Sonic Forcesban. Hét különböző állatfajta közül választhatunk, hősünket komplett kütyüarzenállal vértezhetjük fel.

Frissítve: Szeptemberben jön a PES 2018

Őrület, hogy milyen világot élünk, már a Pro Evolution Soccer 2018 első részletei is idő előtt szivárognak ki! A játék szeptemberben érkezik, a borítón pedig megint a Barcelona játékosai feszítenek.

Traileren a Fox következő X-Men-sorozata

Ősszel újabb X-Men-sorozat érkezik a tévébe, a The Gifted a minap kapta meg az első előzetesét. A történet egy olyan család körül forog, ahol kiderül, hogy a gyerekek mutánsok - ez azonban nem éppen életbiztosítás a számukra.

Tölthető a felújított Phantom Dust

Gáláns húzásra szánta el magát a Microsoft, a 2004-es Xbox-klasszikus felújított változatát ingyen tölthetitek le a Windows 10-es PC-tekre vagy az Xbox One-otokra. Egy launch trailerrel is tudunk szolgálni.

HWSW: Korlátlan adatot ad új tarifáival a Telenor

A három nagy magyarországi mobilszolgáltató közül elsőként a Telenor Magyarország rukkolt elő korlátlan adatforgalmat biztosító okostelefonos tarifákkal, ezzel évtizedes tabut döntögetve a magyar piacon - írja a HWSW.

Látványos erősödésre számít a Ubisoft

A kiadó legutóbbi negyedévét alaposan meghúzta a For Honor és a Ghost Recon: Wildlands, a digitális biznisznek hála pedig kilőtt az üzemi eredmény. A következő két évben látványos növekedésre számít a Ubisoft.

Egy éven belül jön a Far Cry 5 és a The Crew 2

A Ubisoft nem várt az idei E3-ig, a francia kiadó ugyanis a hivatalos Twitter-csatornákon erősítette meg, hogy tényleg jön az új Assassin's Creed, ráadásul egy éven belül a The Crew és a Far Cry is folytatást kap.

Nyílt bétával kedveskedik a Dreadnought

A nehézségek ellenére jól halad a Dreadnought fejlesztése, így a Grey Box, a Six Foot és a Yager hármasa hivatalosan is megerősítette, hogy a mai napon elindult az űrhajós multiplayer cím nyílt PC-s bétatesztje.

Utolsó előzetesen A majmok bolygója: Háború

Idén lezárul a 2011-ben útjára indított új Majmok bolygója-trilógia. A záróakkord nemcsak a kialakult háborús helyzet, de jó eséllyel Cézár történetének a végére is pontot tesz.

Hellblade - bemutatkoznak a szinkronszínészek

Vadonatúj fejlesztői naplóval jelentkezett a Ninja Theorynál készülő, reményeink szerint még idén megjelenő Hellblade: Senua’s Sacrifice. A friss felvétel a szinkronszínészekre koncentrál.