Hírarchívum - 2019. október

Újabb sztoritraileren a Kingdom Under Fire II

Már-már kezd nevetségessé válni a dolog: újabb - igaz, ezúttal is meglehetősen látványos - trailer érkezett a Kingdom Under Fire II-höz, viszont még mindig nem kaptunk hozzá konkrét megjelenési dátumot.

Befutott a switches Resident Evil 5 és 6 demója

És mellé még két friss előrendelői trailer. Újból belekukkanthatunk abba, hogy miként is festenek majd a Nintendo Switch teljesítményéhez igazított zombis lövöldék, emellett a készítők összeszedték a fontosabb extrákat is bennük.

A Google Stadia és a negatív késleltetés

A cloud gaming szolgáltatásokkal szemben általános fenntartás a játékosok részéről, hogy a késleltetés miatt nem lehet 100 százalékos a játékélmény. Márpedig a Google szerint a felhő hosszútávon mindennél jobb.

175 gigát telepít majd PC-n a Modern Warfare

Megérkezett a Call of Duty: Modern Warfare végleges gépigénye. A követelmények több ponton is enyhültek a béta előtt közzétett konfigurációkhoz képest, egyúttal pedig fény derült a játék tárhely-igényére is.

Befutottak az első képek a PC-s Red Dead II-ről

Mától lehet előrendelni a PC-s Red Dead Redemption II-t a Rockstar Games Launcheren keresztül, így nem meglepő, hogy a csapból is a játék folyik. A gépigény után befutottak az első screenshotok is az új kiadásról.

Próbahétvégézik az új Battlefield és Mortal Kombat

A Battlefield V és a Mortal Kombat 11 is ingyenesen játszható majd a hétvége folyamán, igaz, sajnos egyik játék próbaverziója sem érhető el mindegyik platformon. Lássuk a részleteket!

Red Dead Redemption II - befutott a gépigény

Múlt héten végre megtörtént, amire annyian vártunk, és a Rockstar PC-re is bejelentette a Red Dead Redemption folytatását. Az imént befutottak a hivatalos rendszerkövetelmények is.

Így kezdődik a Mosaic

Érkezett egy hosszabb gameplay kedvcsináló az Among the Sleep-csapat legújabb játékához, a Mosaichoz. A 17 perces videóból kiderül, hogyan veszi kezdetét a sajátos vizuális stílussal megáldott alkotás.

PlayStation 4 - vége a Facebook-integrációnak?

Az új rendszerfrissítéssel egy másik, előzetesen nem beharangozott változtatás is érte a PlayStation 4-et. A hét elején megszűnt a platform Facebook-integrációja, igaz, a közösségi oldal szerint csak ideiglenesen.

30 óra is benne lehet az Avengers kampányában

Habár a Crystal Dynamics még nem hajlandó elárulni konkrétan, hogy milyen játékidővel rendelkezik majd a Marvel's Avengers, az ígéreteik szerint a korábbi játékaikhoz hasonló számokra érdemes számítani.