Hírarchívum - 2019. október

Audica - hamarosan PlayStation VR-on is

Jövő hónapban PlayStation VR-ra is ellátogat a Harmonix zenés-lövöldözős játéka. A Rock Band-szériáért felelős stúdió igazi szakértője a ritmusjátékoknak, az Audica pedig remek sikereket aratott a konkurens platformokon is.

Így kezdődik az Afterparty

A hónap végén érkezik az Oxenfree alkotóinak következő játéka, az Afterparty, melynek során egy pár végzős kocsmatúrára indul a pokol bugyraiban. Most akár le is csekkolhatjuk, hogy hogyan is fest mindez!

Tolvaj járt a Valve főhadiszállásán

Negyvenkétezer dollár értékű játékot, hardvert és egyéb felszerelést tulajdonított el az a tolvaj, aki tavaly nyáron belopózott a Valve washingtoni főhadiszállására. Az ellopott tárgyak között szerepelt Gabe Newell minigunja is!

100 milliós rekordot döntött a Call of Duty: Mobile

Minden idők legnagyobb elsőhetes rajtját produkálta a mobiljátékok piacán a Call of Duty: Mobile. A népszerű shooter hordozható változatát mindössze egy hét alatt több mint 100 millió alkalommal töltötték le.

Spinoff-film készül a John Wick világában

A Lionsgate komoly potenciált érez a John Wick-franchise-ban, hiszen a negyedik rész és a tévésorozat mellett készülőben van egy önálló mellékág is. A Ballerina egy fiatal bérgyilkosnő történetét meséli el.

PS4-en is megjelenik az Outer Wilds

Az Outer Wilds (ami nem összekeverendő az Obsidian szerepjátékával) némi késéssel ugyan, de hamarosan PlayStation 4-en is tiszteletét teszi. Az Annapurna Interactive játékában 22 perces adagokban fedezhetjük fel a nyílt galaxist.

Politikai okokból tiltott ki profi játékost a Blizzard

Komoly népharag és bojkott alá került az Activision Blizzard, miután kitiltottak és a jutalmától megfosztottak egy profi Hearthstone-játékost, aki egy interjú során a honkongi tüntetések mellett állt ki.

Utolsó előzetesen a Trine 4: The Nightmare Prince

A mai naptól mindenki számára megvásárolhatóvá vált a Trine-sorozat negyedik epizódja, amiben Zoya, Amadeus és Pontius ezúttal egy gondoktól terhes, de szökésben lévő herceget igyekeznek majd begyűjteni.

Modern Warfare - bemutatkozott a Special Ops

A hónap végén jelenik meg a gyökerekig visszanyúló Call of Duty: Modern Warfare, ami ugyan már kapott egy utolsó előzetest, de most befutott a Special Ops bemutatkozó videója is.

Fotómódot kap a Cyberpunk 2077?

A CD Projekt RED a Twitteren szellőztette meg, hogy a jövő tavasszal megjelenő Cyberpunk 2077 jó eséllyel fotómóddal kiegészülve érkezik, így lehetőségünk lesz Night City minden emlékezetes pillanatát megörökíteni.