Hírarchívum - 2019. október

LGBTQ+ akcióval erősít a Steam

Az USA által október 11-re kitűzött National Coming Out Day előtt tisztelegve a Steam egy különleges akciót indított el, mely során az LGBTQ+ karaktereket felvonultató játékokat zsebelhetjük be jókora kedvezményekkel.

Stalker: Legacy of Times - irány ismét Csernobil!

Úgy tűnik, hogy a S.T.A.L.K.E.R.-játékokból sosem elég, a napokban ugyanis egy újabb, S.T.A.L.K.E.R. ihlette rajongói alkotás ütötte fel a fejét, mely a CryEngine 2-nek hála egészen ígéretesen is néz ki.

Januárban jön hozzánk az új Brain Training

Európában is elrajtol a szeptember végén bejelentett, Switch-exkluzív Brain Training-játék, a matematikai, logikai és memóriafeladatokat tartalmazó gyűjteményre egy héttel kell többet várnunk, mint a japánoknak.

Az év marketingkampánya véletlenül jött össze

A Day of Dragons egy független fejlesztőcsapat munkája, amelyhez a Kickstarteren kezdtek el pénzt kalapozni. A kért összegnek végül a negyvenegyszeresét szedték össze, mindezt pedig a Harry Potter: Wizards Unite-nak köszönhették.

Interaktív musical lesz a Chorus

A BioWare veteránjaiból álló Summerfall Studios bemutatta első játékát, amely egy kalandjátékos alapokkal érkező interaktív musical lesz. A Chorusra a Figen gyűjtenek, 600 ezer dollárt kérnek a játékosoktól a készítők.

Új fejezet kezdődik a Fortnite történetében?

A szivárgások és az Epic készülődése azt sejtetik, hogy új fejezet kezdődik a Fortnite történetében, amely egyebek mellett egy új (de legalábbis megújult) pályát is magával hozhat.

10 millió játékosnál jár a FIFA 20

Az Electronic Arts általában a pénzügyi helyzetjelentéseiben szokott elbüszkélkedni az aktuális FIFA teljesítményével, most azonban közzétettek egy infógrafikát, amely elárul ezt-azt az új rész fogadtatásáról.

Jövő héten is Alan Wake-játékot kapunk az Epictől

A héten ugyan be kell érnünk egyetlen ingyenes játékkal az Epic Gamestől, a Surviving Mars nyújt annyira tartalmas szórakozást, hogy nem igazán lesz okunk panaszra. Jövő héten pedig újra két ajándékot kapunk.

Winter Ember - a Thief szellemi örököse?

Bemutatkozott a Blowfish Studios Games legújabb játéka, a Winter Ember, ami egy viktoriánus stílusú világban játszódik, ahol a családját elveszítő Arthur Artorias a visszatérése után megkezdi bosszúhadjáratát.

Datálva a konzolos Cat Quest II

Napra pontos megjelenési dátumot és friss előzetest kapott a Cat Quest PC-n és az Apple Arcade kínálatában már egy ideje elérhető folytatása. A szingapúri The Gentlebros fejlesztésében egy teljesen új cicabirodalmat kell felfedeznünk.