Hírarchívum - 2019. március

Komoly problémákkal küszködik az Anthem

Noha a játéktól sem a kritikusok, sem pedig játékosok nem voltak maradéktalanul elragadtatva, összességében el lehetett vele lenni, működött a dolog. Legalábbis eddig. Úgy látszik, sokaknál durva hibák merülnek fel PS4-en.

Conan Unconquered - középpontban a túlélés

A Funcom és a Petroglyph közös alkotásáról újabb információk láttak napvilágot, és ezúttal már némi játékmeneti felvételt is kaptunk; végre be tudjuk lőni, hogy mire számíthatunk a még idén elrajtoló RTS-ben.

Shazam! - Captain Sparkle Fingers akcióban

Újabb előzetest kaptunk Billy Batson történetéből, akinek egy szerencsés találkozás folytán lehetősége nyílt belekóstolni a szuperhősök életébe. Ám az önfeledt móka olykor komoly felelősséggel jár.

Chernobylite - ilyen géppel indulj a Zónába!

A The Farm 51 csapata közzétette az idén érkező Chernobylite hivatalos rendszerkövetelményeit. Az Unreal Engine 4-gyel hajtott horrorisztikus kaland nem fogja megizzasztani a vakmerő szerencsevadászok konfigurációit.

Már készül az új Total War Saga

A Creative Assembly legújabb közleményéből kiderült, hogy az új Total War Saga már úton van. A szófiai brigád dolgozik a történelmi témájú folytatáson, bár más projektekkel is foglalkoznak közben.

Hamarosan kiegészül a Gwent

A CD Projekt RED bejelentette, hogy a Gwent: The Witcher Card Game első nagyobb kiegészítője, a Crimson Curse március végén érkezik. A sztori a The Witcher 3-ban megismert nagyhatalmú vámpírra koncentrál majd.

Switchre is jön a Friday the 13th: The Game

Miután lezárult a pereskedés, a Gun Media bejelentette, hogy tavasszal Nintendo Switchen is napvilágot lát a Friday the 13th: The Game. Tartalmilag már nem frissül a multira kihegyezett cím, de a hordozható port előtt nincs akadály.

Tizenkilenc éves lett a PlayStation 2

Tegnap volt tizenkilenc éve, hogy minden idők legsikeresebb asztali konzolja, a PS2 boltokba került Japánban. Noha az évforduló még nem kerek, így is illik megemlékezni a dátumról, hiszen a gépből 157 millió példány talált gazdára.

Így harcolunk az Outwardban

A Nine Dots Studio nyitott világú RPG-je a hónap végén érkezik, így időszerű volt látni belőle valami újdonságot. A legújabb gameplay trailer a harci mechanikára összpontosít, amely mögött komplex szimuláció dolgozik.

Varázslatos előzetesen a Trine 4

A Trine-franchise folytatásáról már október óta lehetett hallani különböző pletykákat, melyeket később a fejlesztők is megerősítettek, ám pontosabb részleteket azóta sem kaptunk. Egészen máig, ugyanis végre itt az első trailer.