Hírarchívum - 2019. március

Folytatódik a Mad Max és a Mátrix is?

Kevin Tsujihara, a Warner Bros. vezére nemrég interjút adott az L.A. Timesnak, ahol többek között a stúdió jövőbeli stratégiájáról és terveiről is szó esett. Nem kizárt, hogy olyan filmek kapnak majd folytatást, mint a Mad Max és a Mátrix.

Activision: a kirúgások vissza is üthetnek

A hónap közepén tartotta negyedéves pénzügyi beszámolóját az Activision Blizzard, ahol az újabb rekordbevétel mellett azt is elárulta a kiadó, közel 800 alkalmazottól válik meg. Lehet, hogy ez a döntés negatívan hat majd a jövőben az üzletre.

Kisebb leépítés lesz a Dying Light fejlesztőjénél

Folytatódik a stúdióknál és kiadóknál nemrég beindult leépítési hullám. Ezúttal a lengyel Techland csapata erősítette meg, hogy az év végéig felszámolja a disztribúciós és kiadói részlegét.

Diablo: Immortal - hamarosan megjelenik?

Nemrég pénzügyi beszámolót tartott a mobilos Diablo: Immortal fejlesztője, a NetEase, ahol a kínai stúdió egyik képviselője megerősítette, hogy a részükről minden készen áll, így csak a Blizzardon múlik, mikor jelenik meg a játék.

Magyar nyelvvel frissült a Stardew Valley

A hétköznapi rohanás közepette néha érdemes csak egy kicsit hátra dőlni, lazítani és körülnézni a szomszédságban, vagy a veteményesben. A Stardew Valley új frissítésének hála mostantól ezt magyar nyelven is megtehetjük.

Kiszivárgott a Mortal Kombat 11 karakterlistája

Egy elég meggyőző kép ütötte fel Redditen a fejét, amelyen a Mortal Kombat 11 karakterválasztóját láthatjuk. Egy dolog biztos: sok régi favoritot viszontláthatunk majd az áprilisban megjelenő játékban.

Offworld Trading Company - ingyenes lett a multi

A kriminálisan alábecsült Offworld Trading Company többjátékos módja teljes egészében ingyenessé vált. Ha tehát a barátaitok azért sírnak, mert nincs mostanában jó RTS, akkor mutassátok meg nekik, hogy ki a főnök a Marson!

Nyugaton is befut a Kill la Kill-játék

Végre hivatalos forrásból is megtudhattuk: nem csak Japánban, de nyugaton is megjelenik a Kill la Kill the Game: IF. A népszerű animesorozat hagyományos verekedős játék formájában költözik a képernyőkre.

Chris Avellone is dolgozott a Jedi: Fallen Orderen

Újabb apró hírmorzsáknak örülhetünk a Star Wars Jedi: Fallen Order kapcsán. Úgy tűnik, hogy a veterán szerepjáték-tervező, Chris Avellone is besegített a Respawn munkájába. Egyre körvonalazódik a megjelenés dátuma is.

Így fest az első Pokémon-film animációs remake-je

Sűrű év lesz ez a Pokémon-rajongók számára. A Sword & Shield a nyolcadik generáció szörnyecskéivel támad a játékpiacon, a mozivásznon pedig Detective Pikachu pályázik a szívünkre, és idén jön az első Pokémon-film feldolgozása is!