Hírarchívum - 2019. március

Devil May Cry 5 - az előző részek tartalmából

A hosszú, kusza történettel megáldott Devil May Cry-széria a jövő héten újra visszatér, ideje hát átfutnunk a korábbi részek eseményein. Leszámítva a 2013-as rebootot - a felnyírt hajú Dantéról nem beszélünk.

Jön a Star Trek: Discovery harmadik évada

A második évad derekánál tartó Star Trek: Discovery egész remekül szuperál, így a CBS egy harmadik évad erejéig is megújította a sci-fi sorozatot. Az élen álló Alex Kurtzman mellé egy új showrunner is betársul.

Végtelenül cuki a Little Friends: Dogs & Cats

A Nintendogs szellemi örököseként is tekinthetünk a Sold Out és az Imagineer játékára. Négylábú barátaink hamarosan a Switch képernyőjén is megelevenednek, a mi feladatunk pedig csupán az, hogy jól érezzük magunkat velük.

Őrületes a Hellboy második előzetese

Áprilisban végre visszatér a rebootolt Hellboy, a ma közzétett trailer alapján pedig nem semmi akcióban lesz részünk. Ha csak egy előzetest néztek ma meg, akkor ezt válasszátok - már csak a lángoló koronás zombisárkány-lovaglás miatt is!

Már egy éve kiszivárgott az Apex Legends térképe

Az Apex Legends bármiféle előzetes bejelentés nélkül jelent meg, s egyből le is tarolta a battle royale-piacot. A játék térképe azonban már lassan egy éve kiszivárgott - csak éppen senki nem volt kíváncsi rá.

Megválogatja a játékait az Oculus Quest

Magasabbra teszi a lécet az Oculus a Quest headsetre megjelenő játékok minőségét illetően. A vállalat bírái korai koncepciótervek alapján válogatják majd ki a megfelelőnek ítélt címeket.

10 millió felett jár a Horizon: Zero Dawn

Második születésnapját ünnepli a Horizon: Zero Dawn, ennek apropóján pedig a Guerrilla Games néhány érdekes adatot és kulisszák mögötti információt osztott meg a nagyvilággal.

Pörgős launch traileren a Dead or Alive 6

Eljött az idő, bunyóra fel! A mai napon hivatalosan is befutott a Koei Tecmo legendás harcművészeti alkotása, mely a rajt mellé még egy meglehetősen akciódús launch trailert is kapott.

Ennyit fejlődött a Bloodstained: Ritual of the Night

Az 505 Games és az ArtPlay jóvoltából egy vadonatúj előzetest kapott a régóta fejlesztés alatt álló 2,5D-s sidescroller akció-RPG, melyben az elmúlt év grafikai előrelépését kísérhetjük figyelemmel.

Modern Warfare 2 - újabb bizonyíték a remasterre

2016-ban, amikor a Call of Duty: Infinite Warfare-rel együtt a 2007-es Modern Warfare felújított verzióját is piacra dobta az Activision, már sejteni lehetett, hogy további felújított részekre is számíthatunk.