Hírarchívum - 2019. március

Ingyen tölthető a Slime Rancher

Letelt a két hét, így újabb ingyenes játékkal rukkolt elő az Epic Games Store. Egy színgazdag életszimulátorként működő belső nézetű lövöldözős játékot kapunk ezúttal, amelyben egy farmot virágoztathatunk fel a slime-ok segítségével.

Itt a Shenmue III első gameplay trailere

Ha minden jól megy, hónapokon belül lecsaphatunk a Shenmue-sorozat harmadik felvonására. Tegnap tartották Monacóban a Magic 2019 nevű rendezvényt, ahol levetítették a Shenmue III várva-várt első kedvcsinálóját is.

Evotinction - hackelés és lopakodás

A kínai Spikewave Games bemutatta az impozáns kinézetű Evotinctiont. A csapat csak a "Hack-N-Stealth" jelzővel illette a játékát, hiszen a futurisztikus játékban időnk legnagyobb részét lopakodással és számítógépek feltörésével töltjük majd.

Remekül startolt a Devil May Cry 5

A Capcom rendesen belehúzott az utóbbi időben, ez pedig meg is látszik a játékai sikerén. A tegnapi napon piacra került a Devil May Cry 5 is, amely pillanatok alatt a japán vállalat történetének második legerősebb startját produkálta.

Izgalmas előzetest kapott a Judgment

Idén nyáron fut be nálunk is a Yakuza-sorozat mellékága, a Judgment. A látottak alapján a Sega nem sokban tért el a jól bevált formulától - Takayuki Yagami kalandjai is legalább olyan izgalmasak lesznek, mint korábban Kazuma története volt.

Élőszereplős sorozatot kap a One Piece

Újabb merész anime-adaptációra adta a fejét a Netflix. Ezúttal a One Piece-féle Monkey D. Luffy és legénysége kalandjait követhetjük majd, ahogy átszelik és meghódítják a hét tengert.

Cities: Skylines - túl a 6 millión

A Paradoxnak egy szava sem lehet a Cities: Skylines teljesítményére, hiszen a nagyszerű városépítőjáték már több mint 6 millió eladott példánnyal büszkélkedhet. Ennek örömére megosztottak néhány érdekes statisztikát is.

Visszafelé kompatibilis és ingyenes a Crackdown 2

Egy újabb klasszikussal bővült a visszafelé kompatibilis Xbox One-játékok listája, az eredetileg Xbox 360-ra megjelent Crackdown 2 ráadásul most ingyenesen bezsebelhető a Microsoft online piacterén.

The Division 2 - masszív lesz PS4-en az első patch

Talán senkit nem lep meg, hogy a The Division 2 - csakúgy, mint manapság a legtöbb játék - a premierje napján egy első napos frissítéssel érkezik. A többi platformmal ellentétben azonban a PS4-es változat igen hatalmasnak ígérkezik.

Divinity: Original Sin 2 - jönnek az ajándékdobozok

Ne ijedjünk meg, nem loot boxokkal bővül az utóbbi évek egyik legnagyszerűbb szerepjátéka! A Larian Studios csapata csupán ajándékcsomagokként nevezi azokat az ingyenes tartalmi frissítéseket, amelyeket az év folyamán kapunk tőlük.