Hírarchívum - 2019. március

Apex Legends - jövő héten jön a Battle Pass?

Pár napja már benne vagyunk a márciusban, az Apex Legends korábban kiadott ütemterve szerint ez pedig azt jelenti, hogy hamarosan megérkezik a játék első új hőse és a korábban beharangozott, Fortnite-tól kölcsönvett Battle Pass is.

Új játékon dolgoznak a Carmageddon alkotói

A Green Man Gaming Publishing egy közleményben jelentette be, hogy partneri megállapodást kötött a Stainless Games csapatával, így a kiadó adja majd ki a stúdió most készülő, teljesen új játékát.

The Division 2 - újabb élőszereplős trailert kaptunk

A februárban bemutatott, nagyon hangulatos élőszereplős előzetes után érkezett egy újabb kedvcsináló, ami legalább olyan szórakoztató, mint az első felvonás. Ez a trailer is magyar felirattal nézhető meg.

Death Stranding - csúszás van az ütemtervben

Hideo Kojima nemrég a japán J-Wave rádióadó egyik műsorának, a Trume Time and Tide-nak a vendége volt, ahol sok érdekesség mellett készülő játékáról, a Death Strandingről is mesélt.

Ma mutatkozik be a 3D Realms új játéka

A 3D Realms a Twitteren jelentette be, hogy valamikor a mai nap folyamán hivatalosan is bemutatkozik legújabb játékuk, amiről egyelőre annyit lehet tudni, hogy a Quake 1 motorját fogja használni.

Jöhet még egy kis Sekiro: Shadows Die Twice?

A képlet ugyanaz, mint délután a Days Gone esetében: a Sekiro: Shadows Die Twice korai verzióját is letesztelhette a szaksajtó, így ezúttal is egy csomó videót és pár screenshotot kaptunk a From Software alkotásáról.

American Fugitive - az eredeti GTA nyomán

A Fallen Tree Games egy felülnézetes akciójátékot készít, amelyben a gyalogos harcnak és az autóvezetésnek egyaránt komoly szerep jut. Ismerős a képlet? Az első két Grand Theft Auto is ilyen volt, ám itt modern külcsínnek örülhetünk.

Raklapnyi látnivaló érkezett a Days Gone-ról

A szaksajtó már kipróbálhatta a SIE Bend Studio nyitott világú zombis játékát, a PS4 következő nagy dobását. Az eredmény? Rendkívül kedvező fogadtatás, és egy csomó gameplay bemutató.

Mortal Kombat 11 - összecsap a múlt és a jelen

Megérkezett a Mortal Kombat 11 vadiúj sztoritrailere, amely szépen bemutatja, miként csaphatnak össze a a múlt és a jelen harcosai. A kavarodásról Raiden tehet, így vissza kell forgatni az idő kerekét.

Left Alive - a túlélés az egyetlen opció

Már a boltokban van az Armored Core rendezőjének új akciójátéka, amely lényegében a Front Mission-sorozat mellékágának tekinthető. Habár a sajtó nem volt elájulva tőle, ettől még a launch trailer kiváló hangulatfokozó.