Hírarchívum - 2019. március

Humble Monthlyban a Mutant Year Zero

Igazán erős lett az áprilisi Humble Monthly felhozatala, ugyanis az alig három hónapja megjelent körökre osztott stratégiai játék mellett még az Absolver: Downfall és Northgrad is a mienk lehet a feliratkozás esetén.

Apex Legends - már az 50 millión is túl

Újabb rekordhoz érkezett a roppant népszerűségnek örvendő battle royale-shooter, mely immár több mint 50 millió játékossal rendelkezik! Az örömteli bejelentéshez Zampella csapata egy ünnepi videóval is készült.

Márciusban ingyenes a szürrealista Oikospiel Book I

Ugyan már két éve megjelent, mostantól közel egy hónapon keresztül végre ingyenesen is kipróbálhatjuk a holland szürrealista játékot, melyet egyébként a 2017-es IGF során Nuovo-díjjal tüntettek ki.

Brit toplista: ismét vezet az Anthem

A héten három új belépő is érkezett a top 10-es listába, ám a BioWare alkotásának mégis sikerült megőriznie az első pozícióját, ráadásul a FIFA 19 is sikeresen küzdötte fel magát a második helyre.

Akcióban a Power Rangers: Battle for the Grid

A januári leleplezés után a most érkezett, alig 50 másodperces trailerben végre felbukkan a játék főellensége, Lord Drakkon, illetve részletesebben belekóstolhatunk a harcrendszerbe is.

Intruder - lopakodás és banánhéj

Jó hírünk van a bújócska szerelmeseinek! A Steam Early Access-szekciójában mostantól hivatalosan is elérhetővé vált az Intruder, a taktikázáson, lopakodáson, megtévesztésen és csapatmunkán alapuló taktikai lövölde.

Cyberpunk 2077 - a remek dizájn már garantált

Ugyanis nem más fog érte felelni, mint a The Witcher 3: Wild Hunt, illetve a Blood and Wine és a Hearts of Stone című legendás DLC-k rendezője, Konrad Tomaszkiewicz.

Hivatalosan is véget ért a PlayStation Vita gyártása

A Sony a tegnapi nap során az egész világon leállította a kézikonzol gyártási munkálatait. Az eredetileg a Nintendo 3DS riválisának szánt konzolból összesen megközelítőleg 16,1 millió példány talált gazdára.

Resident Evil 2 - Thomas és a terror

Zombijárvány tört ki, és magányos túlélőként próbálsz menedéket találni egy elhagyott épület pincéjében. A sötétség nyugalmát hirtelen egy jól ismert dallam töri meg, és tudod, hogy nincs menekvés, Thomas a nyomodban van.

Interpoint - utazás a párhuzamos világokba

Az Interpoint egy belső nézetes, misztikus elemekkel megtámogatott, sci-fi környezetben játszódó pszichológiai horror lesz, ahol párhuzamos világok között utazgatva kell megfejtenünk a játékbeli rejtélyeket.