Hírarchívum - 2019. április

Bejelentették a Capcom Home Arcade-et

Igazak voltak a hírek, a Capcom ma egy fontos bejelentéssel rukkolt elő - és nem is akármilyennel! Saját minikonzollal rukkolt elő a japán kiadó, méghozzá egy otthoni játéktermi masinával, amin klasszikus címekkel játszhatunk, akár ketten is!

Így irányíthatod a GRID Autosportot Switchen

Hamarosan érkezik a GRID Autosport Nintendo Switch-változata, amely egy sor irányítási lehetőséget vonultat fel. Kormányozhatunk gombokkal vagy az analóg karokkal is, de még a giroszkópot is kihasználhatjuk.

E3 2019: Megvan a Microsoft-konferencia dátuma

A Sony távolmaradásának dacára a Microsoft idén is megtartja a szokásos sajtótájékoztatóját az idei E3-at megelőzően. Exkluzív bejelentésekre, demókra és interjúkra számíthatunk az eseményen, amit élőben követhetünk.

Júliusban jön a Marvel Ultimate Alliance 3

Dátumot kapott a Team Ninja kooperatív akció-szerepjátéka, a Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order, amely már Nintendo Switch-exkluzív lesz. Tízéves kitérő után tér vissza a széria idén júliusban.

Ezt tudja a nextgen PlayStation

A Wired magazinnak adott interjújában a PlayStation vezető rendszertervezője, Mark Cerny árulta el az első hivatalos részleteket a Sony következő generációs konzoljáról. Bivaly erős lesz, ez már most borítékolható.

Előzetesen a Star Wars: The Clone Wars új évada

A Disney+ őszi rajtját követő első éven belül mutatkozik be a népszerű Star Wars: The Clone Wars animációs sorozat hetedik évada, ami a hétvégén tartott Star Wars Celebrationön kapott egy új előzetest.

Remekül teljesített a Superhot VR-változata

Callum Underwood friss Twitter-bejegyzésében megerősítette, hogy a Superhot VR-változata remek eladási eredményeket ért el, ráadásul túlszárnyalta az alapjáték bevételeit is.

Valamit ma bejelent a Capcom

A Capcom a Twitter- és a Facebook-oldalán is beharangozta, hogy ma délután leleplez valamit. Az első sejtések szerint valamilyen retrógyűjteményről lehet szó, amiben benne lehet az Alien vs. Predator, a Darkstalkers és a Street Fighter II is.

Borderlands 3 - májusban leplezik le a játékmenetet

A Gearbox a Borderlands 3 hivatalos Twitter-oldalán erősítette meg, hogy május 1-jén egy livestream keretein belül leplezik le a Borderlands 3 játékmenetét, illetve ekkor élesednek a játékról írt első beszámolók is.

Forza Street - ingyen tölthető az új Forza-játék

Igazából csak egy átnevezésről van szó, a Microsoft ugyanis nem tett mást, minthogy a Forza-sorozat alá vonta az Electric Square fejlesztette free-to-play, eredetileg Miami Street néven futott játékot.