Hírarchívum - 2020. július

Ismét három játékot ad az Epic Games Store

Ezen a héten három ingyenes játékot is bezsebelhetünk az Epic Games Store-ban. Egy akció-platformer, egy belsőnézetes roguelike és egy audiovizualitásra építő akció-kalandjáték várja, hogy könyvtárunkhoz adjuk.

Pontos megjelenési dátumot kapott a Hyper Scape

Hamarosan befejeződik a Ubisoft ingyenesen játszható battle royale FPS-ének, a Hyper Scape-nek a bétatesztje, azonban nem maradunk sokáig akció nélkül, ugyanis rá pár nappal később már indul is a játék végleges verziója.

Xboxra is megérkezett a Yakuza Kiwami 2

Nagy nap a mai a Yakuza-játékok rajongóinak, hiszen ma érkezik Xbox One-ra a sorozat második részének remake-je. A játék ráadásul rögtön bekerül az Xbox Game Pass szolgáltatásba, konzolon és PC-n egyaránt.

Steamre is elérhető lesz a Microsoft Flight Simulator

Eleinte úgy volt, hogy nem lesz elérhető a Steam áruházában a Microsoft Flight Simulator, de úgy tűnik, miután látták a redmondiak, hogy milyen jól fogynak a játékaik a Valve platformján, meggondolták magukat.

Nextgen AAA-játékon dolgozik a People Can Fly

Nem unatkoznak a People Can Fly stúdióiban az emberek, ma ugyanis büszkén jelentették be, hogy az Outriders mellett egy másik, kifejezetten nextgen konzolokra - és természetesen PC-re - szánt játékon is dolgoznak.

Launch traileren a Hellpoint

A Hellpoint egy jókora csúszás után végre a boltok polcaira kerül a mai napon, így meg is kaptuk hozzá a launch trailert. Egy kellően látványos CGI-videóval hangolnak minket a sci-fi kalandra.

Nioh 2 - elérhető az első DLC

Szerencsére nem került sor csúszásra, így az ígéretekhez hűen a mai nappal megérkezett a kiegészítőtrió első darabja a Team Ninja népszerű soulsbourne játékához, a Nioh 2-höz. Egy rövid kedvcsinálót is kaptunk a megjelenés mellé.

Pac-Man-kiadás érkezik a Monopolyból

A Pac-Man negyvenedik születésnapjára egy spéci Monopoly-kiadással hangol a Hasbro. A fő ékessége egy mini játéktermi gép lesz, aminek természetesen kulcsszerepe van a játékban.

New Super Lucky’s Tale - közelegnek az új portok

Hamarosan új platformokra látogat el a New Super Lucky’s Tale: a bejelentés szerint még a nyár vége előtt megkapjuk a klasszikus 3D-s platformerek előtt tisztelgő játék bővített változatát PlayStation 4-re és Xbox One-ra is.

Dokumentumfilm készül a PlayStationről

Szeptemberben, az első PlayStation nyugati premierjének huszonötödik évfordulója apropóján jelenik meg a From Bedrooms to Billions: The PlayStation Revolution című dokumentumfilm, amely a PlayStation történetét dolgozza fel.