Hírarchívum - 2020. február

King's Bounty II - itt az első fejlesztői napló

Fejlesztői naplósorozatot indított a King's Bounty II felett bábáskodó 1C Entertainment. A nagy múltú taktikai széria második számozott része még mélyebben átveszi majd a modern szerepjátékok elemeit.

Nyáron forog a Resident Evil-sorozat

A Deadline egy évvel ezelőtt szellőztette meg a Netflix terveit, miszerint tévésorozatot készítenének a Resident Evil-franchise alapján. A legfrissebb hírek szerint a forgatás idén nyáron zajlik majd, mégpedig Dél-Afrikában.

Újabb életjelet adott magáról az Atomic Heart

Az orosz Mundfish RPG-vonásokkal tarkított bizarr lövöldéje némi csend után újabb életjelet adott magáról. A helyi videojátékos sajtó egyik képviselője négy órán át mustrálta a játékot, így akad bőven látnivaló.

Asztali RPG-t készítenek az Altered Carbon alapján

És ráadásul úgy néz ki, hogy igencsak nagy siker lesz, legalábbis a Kickstarter-kampányban alig két óra alatt el is érték a fejlesztéshez szükséges összeget. A játékon egyébként igazi veteránok dolgoznak majd.

Indiana Jones 5 - folytatás lesz, nem reboot

Újabb érdekes infók kerültek napvilágra a legendás régészprofesszor régóta várt ötödik kalandjáról. Ezek szerint visszatérnek majd a régi „nagyok”, a filmet folytatásnak, és nem rebootnak szánják.

Warcraft III - a botrányos rajt után itt a visszatérítés

A Blizzard csapata úgy döntött, hogy a Warcraft III: Reforged negatív fogadtatása miatt minden játékos automatikusan lehetőséget kap a visszatérítésre, független attól, hogy hány órát játszott már a játékkal.

Frissítve: Remasterelik a The Wonderful 101-t

A pletykáknak megfelelően ma Kickstarter-kampányt indított a PlatinumGames, a gyűjtés célja pedig az, hogy remasterelt formában térjen vissza az eredetileg Wii U-exkluzív The Wonderful 101. A Switch-portra már most összejött a pénz.

Csökkent a PlayStation 4 iránti kereslet

De ebben nincs is semmi meglepő, hiszen a generációváltás előtt rendszerint alulteljesítenek a már korosodó konzolok, a játékosok többsége pedig már a PlayStation 5 érkezésére készül.

Apex Legends - ma rajtol a negyedik felvonás

Új fegyverekkel, kibővített sztorival és a World's Edge pálya romba döntésével lép életbe a mai nap során az Apex Legends negyedik szezonja. Ki hitte volna, hogy veszélyes dolog a távoli bolygók bedarálása?

PC-re is megjelenik a Daemon X Machina

PC-re is megjelenik az eredetileg Nintendo Switch-exkluzív Daemon X Machina. A portra ráadásul már nem is kell sokat várnunk, a jövő héten már le is csaphatnak rá a mechcsatákra éhes játékosok.