Hírarchívum - 2020. február

Így lesz a Death Stranding valódi sétaszimulátor

A Death Stranding a tavalyi év talán legmegosztóbb játéka lett. A panaszkodók általában a játékmenetet kritizálták, ami jórészt sétálásból és hegymászásból állt. Allen Pan úgy döntött, hogy egy futópaddal átértelmezi a sétaszimulátor fogalmát.

Flashpoint - a Flash-játékok megmentője

Az év végén a főbb böngészők elveszítik az Adobe Flash támogatását, ezzel pedig lezárul a Flash-játékok korszaka. A Flashpoint kezdeményezése azonban nem hagyja elveszni ezeket - eddig több mint 36 ezer játékot mentett el az adatbázisuk.

Elhagyta a Ubisoftot a Dragon Age tervezője

Mike Laidlaw, akit első sorban a Dragon Age-trilógia atyjaként ismerhetünk, bő egy évvel ezelőtt csatlakozott a Ubisoft Québec csapatához, a veterán fejlesztő azonban úgy döntött, hogy elhagyja a kanadai stúdiót.

Animal Crossing - részletek a többjátékos módról

Nincs már messze az Animal Crossing: New Horizons megjelenése, így itt az ideje, hogy többet is megtudjunk a játék multiplayeres funkcióiról. Akár nyolcan is éldegélhetünk egy szigeten, de akadnak majd megkötések.

Christophe Gans újabb Silent Hill-filmet forgat

Úgy tűnik, hogy tényleg rendesen beindul a szekér a Silent Hill-franchise körül. A pletykák szerint a már javában készülő két játék mellett egy új film is érkezik, amelyet a 2006-os Silent Hill-mozi direktora, Christophe Gans rendez majd.

Star Wars: Battlefront II - visszatérünk Scarifra

Idén sem maradnak újdonságok nélkül a Star Wars: Battlefront II játékosai. Némileg megkésve ugyan, de hamarosan BB-8 is csatlakozik a hősökhöz, később pedig újra átélhetjük a Zsivány Egyes nagy tengerparti csatáját.

Friss látnivalókon a Wasteland Remastered

Az 1988-ban megjelent klasszikus grafikailag felturbózott verziója a hónap végén elrajtol, viszont hogy legyen addig mivel kihúzni, kaptunk egy új trailert róla és mellé néhány képet is. Nagyot ugrottunk 32 év alatt…

Black Book - orosz boszorkányok a láthatáron

Egy érdekes koncepcióra épülő kaland-RPG címmel rukkolt elő a Morteshka csapata, mely a 19. századi orosz falvakba repíti vissza a játékost. Főszereplőnk egyetlen célja az, hogy valódi boszorkánnyá váljon.

Elden Ring - komoly változásokat pletykálnak

A legfrissebb híresztelések szerint a From Software sok olyan bevett játékmeneti sajátosságnak búcsút int az Elden Ringben, melyek a korábbi játékaikban - és így a Dark Soulsokban - meghatározóak voltak.

Új képeken száguld a Fast & Furious: Crossroads

Újabb képek érkeztek a Project CARS-széria mögött álló stúdió legújabb versenyjátékáról, melyben a Fast & Furious-filmek világában állhatunk majd az illegális éjszakai futamok rajtrácsához.