Hírarchívum - 2020. február

A Sony fellőtte a PlayStation 5 hivatalos weboldalát

Úgy tűnik, hogy nincs már túl messze a Sony következő generációs konzoljának hivatalos leleplezése, a japán vállalat ugyanis tegnap este élesítette a PlayStation 5 weboldalát. Sajnos az ott található információk elég szűkösek.

A Hellpoint áprilisban engedi ki a kozmikus rémeket

A Dark Souls játékmechanikáira épülő, sci-fi környezetben játszódó akció-RPG válogatott kozmikus szörnyeket ígér, akikkel a harcot ugyan nehezíti a dinamikusan változó környezet, de egy barát mindig az oldalunkon lehet a rémek ellen.

Mi történt 20 év alatt a The Simsben?

Hogy repül az idő, ha valaki jól szórakozik! Főleg mások életével. A The Sims első része kereken húsz évvel ezelőtt jelent meg, az Electronic Arts pedig egy mókás infógrafikán számszerűsítette, mit is jelent ennyi idő egy ilyen játék életében.

PC-re és Switchre költözik a Florence

A Florence egy különleges játék, amelyben egy lány szerelembe esését és önmagára találását segítjük minijátékok és fejtörők megoldásával. Eredetileg mobilra készült cím volt, de most PC-re és Switchre is megjelenik.

Jöhetnek a The Mandalorian spin-offjai?

A Walt Disney első negyedéves pénzügyi jelentésében Bob Iger eldicsekedett a Disney+ sikereivel. Azon túl, hogy bejelentette, mikorra várhatóak a Marvel sorozatai, a The Mandalorian lehetséges jövőjéről is beszélt.

Márciusban visszatér a Netflixre a Castlevania

Végre új évaddal jön a Castlevania animeadaptációja a Netflixre. Az első évad négy és a második évad nyolc része után ezúttal tíz epizódon át követhetjük Trevor Belmont vámpírellenes küldetését.

Távozik a Rockstar Games egyik alapítója

Dan Houser nemcsak alapítója volt a Rockstar Gamesnek, hanem executive producere és írója is számos sikercímüknek. A Red Dead Redemption II után szabadságra ment, most pedig távozik is a vállalattól.

Fallout 76 - áprilisban érkezik a Wastelanders DLC

Vajon ez lesz az a frissítés, ami jóvá teszi a Fallout 76 hiányosságait? A Bethesda egy rövid előzetes mellett lefixálta a Wastelanders megjelenési dátumát - az ingyenes update jócskán átszabja majd a játék eddig ismert történetét.

Zombie Army 4 - felsorakoznak a zombinácik

Mi lehet félelmetesebb több millió vérszomjas nácinál? Több millió vérszomjas náci zombi! Megérkezett a Zombie Army 4, úgyhogy itt az idő, hogy halomra lőjük Hitler élőholt seregeit. A mészárlást a launch trailer vezeti fel.

A Platinum szívesen elkészítené a Scaleboundot

A Scalebound 2013 óta készült a PlatinumGames gondozásában, egészen addig, amíg a Microsoft 2017-ben le nem lőtte a projektet. A két vállalat azóta külön vizekre evezett, de a japánok még ma is szívesen elkészítenék a félbehagyott játékot.