Hírarchívum - 2020. február

DOOM Eternal - az első tíz perc

Az IGN a februári hónapban a DOOM Eternalnak szenteli az IGN First rovatát, első körben pedig a játék első tíz percét mutatják meg nekünk egy gameplay videó segítségével. Ha nem féltek a spoilerektől, katt ide érte!

Visszatér az Alien Hominid

Castle Crashers ide, BattleBlock Theater oda, a The Behemoth a következő fejlesztésével visszatér a gyökereihez, és visszahozza az Alien Hominid-sorozatot. Az Invasion a klasszikus teljes újragondolása lesz.

Szabad a fegyverválasztás a Devil May Cry 3-ban

Míg a Devil May Cry első két része szimpla portot kapott Nintendo Switchre, a harmadik résznél már alaposan kitesz magáért a Capcom, és több változtatást is hoz magával az átirat.

Szerdától a Fire Emblem Heroesra is előfizethetünk

Habár a Mario Kart Tour előfizetéses monetizálása sokaknál leverte a biztosítékot, azóta a Nintendo újabb és újabb mobiljátékoknál vezeti be ezt a rendszert. A legutóbbi áldozat a Fire Emblem Heroes.

15 millió előfizetőnél jár a Nintendo Switch Online

A Nintendo a Nintendo Switch Online előfizetőtáboráról is helyzetjelentett a múlt héten. A vállalat elnöke szerint a a szolgáltatás mára több mint 15 millió felhasználóval büszkélkedhet.

Két év után újból rekordot döntött a Steam

A hétvégén, egészen pontosan vasárnap 15 óra 20 perckor 18 801 944 felhasználó volt egyidejűleg online a Steamen. Az eredmény több mint 300 ezer fővel licitált rá a 2018-ban felállított korábbi csúcsra.

A DICE veteránja is a Metroid Prime 4-hez igazolt

Jhony Ljungstedt, a Mirror’s Edge: Catalyst és a Battlefield V művészeti vezetője otthagyta a DICE csapatát, és mostantól a Retro Studios kötelékében a Metroid Prime 4 fejlesztői csapatát erősíti.

Így festene a PS1-es The Last of Us: Part II

A PlayStation 4-es Dreams korai hozzáférésű verziójával a rátermett fejlesztők sec-perc alatt össze tudnak dobni egy-egy kisebb projektet, így sorra özönlenek az újabb AAA-s játékok demake-verziói.

Íme, a Super Bowl fontosabb trailerei

A Super Bowl rendre döntögeti a televíziós nézettségi rekordokat, így nem csoda, ha a legnagyobb filmstúdiók újabbnál újabb előzetesekkel készülnek az esemény reklámokkal teli szünetére. Mutatjuk az idei legjobbakat.

Hamarosan még szebb lesz a Dark Souls II

Noha csak egy rajongói fejlesztésű modról van szó, ám látvány tekintetében mintha egy kisebb generációváltás zajlott le volna a From Software legendás alkotásában. Az új fények új élményeket ígérnek.