Hírarchívum - 2020. február

Gondok a System Shock 3 fejlesztése körül

A hírek szerint nem alakulnak túl jól a System Shock 3 munkálatai. Úgy tudni, az OtherSide Entertainment már nem is foglalkoztatja a projekt mögött álló csapatot, ami definíció szerint nem sok jót jelent a játék jövőjére nézve.

Íme, az Oscar-díjak idei nyertesei!

Magyar idő szerint hajnalban kiosztották az idei Oscar-díjakat. Meglepetésre tarolt az Élősködők, míg a legjobb színészeknek és színésznőknek járó szobrok sorsa papírforma szerint alakult.

Dreams - nem mindenkinek kell péntekig várnia

Habár a Dreams teljes változata pénteken kerül boltokba, azok a játékosok, akik idő előtt bizalmat szavaztak a Media Molecule-nak, és megvásárolták a korai hozzáférésű kiadást, már kedden belevághatnak a kampányba.

Remekül halad az új Pathfinder Kickstarter-gyűjtése

Ahogy arról mi is beszámoltunk, már készül a Pathfinder: Kingmaker folytatása, a fejlesztés anyagi támogatására pedig egy Kickstarter-kampányt is indítottak a fejlesztők. A gyűjtés remekül halad, a kitűzött célt egy nap alatt sikerült elérni.

A Switch Lite-tulajok harmadának már van Switche

A Nintendo elnöke a vállalat legutóbbi pénzügyi helyzetjelentése után árult el néhány érdekességet a Nintendo Switch Lite eladási adatai kapcsán. Kiderült, hogy a Switch Lite-tulajok egy jelentős része már az alapgéppel is rendelkezett.

Robotokat építünk a Main Assemblyben

Újabb ígéretes projektet húzott be a kiadói portfóliójába a Team 17. A Main Assemblyben jóformán bármilyen robotot megépíthetünk, amit aztán a barátainkkal együtt is letesztelhetünk.

Méretes javítás érkezett a Warcraft III: Reforgedhoz

A Blizzard a hét végére kiadott egy nagyobb javítást a Warcraft III felújított változatához. A patch elsősorban a kritikus, de relatíve gyorsan javítható problémákat orvosolja.

Kiszivárgott a Netflix-féle Resident Evil szinopszisa

A Netflix egy ideig láthatóvá tette a hivatalosan még be sem jelentett sorozat szinopszisát, amit aztán gyorsan vissza is vont. A szerencsének és a Wayback Machine-nek köszönhetően az internet azonban nem felejt.

Corruption 2029 - újabb taktikai játék a horizonton

A Mutant Year Zero: Road to Edent is jegyző The Bearded Ladies és a Funcom csapata egy vadonatúj taktikai játékkal jelentkezett, melyben az idegen erők által megszállt posztapokaliptikus USA felszabadítása lesz a feladtunk.

Activision Blizzard: élen a mobilos bevételek

A mobiltelefonok átvették a vezetést az Activision Blizzard bevételi forrásai között. A 2019-es év során az olyan címeknek köszönhetően, mint a Call of Duty: Mobile, még a PC-s és konzolos bevételeken is túltett a szegmens.