Hírarchívum - 2020. április

Újragondolt formában jelentkezik jövőre az E3

Az idei E3 elmarad a koronavírus-járvány miatt, és bár nem tudni, hogy az expót szervező ESA milyen digitális pótlékkal készül, a 2021-es esemény dátumát már kitűzte. Jövőre "újragondolt" formában jelentkezik a rendezvény.

Csak novemberben jön a Black Widow

A koronavírus-járvány miatt a Disney több filmjét is kénytelen volt elhalasztani, mostanra pedig az is kiderült, hogyan ütemezi át a cég a megjelenéseit. A Marvel-filmek menetrendje például dominószerűen borul majd.

Nem volt teljesen kamu az új DuckTales-játék

A bolondok napjára szánt tréfák között ritkán találni igazán izgalmas darabokat, a Monster Boy and the Cursed Kingdom készítőinek DuckTales-játéka azonban sokak figyelmét felkeltette. A slusszpoén, hogy az ő viccük csak félig volt kamu.

A PlayStation 4 sem menekül John Wick elől

Alig egy hónap múlva a Sony konzoljára is ellátogat a John Wick Hex, így hamarosan a PS-tulajok is mindenki kedvenc - Lélegzetelállító - Neójának a bőrébe bújva gyakorolhatják a ceruzával való gyilkolás "művészetét".

Apex Legends - saját eventet kap Bloodhound

Az Apex Legends következő eventje a nyomkövető legenda, Bloodhound körül bonyolódik. Az esemény ideiglenes változásai mellett jóval véglegesebbek is jönnek: mostantól mindig lehetőség lesz kétfős csapatokban nekivágni a játéknak.

Többjátékos móddal bővül a Darkest Dungeon

Újabb DLC-csomaggal bővül a Darkest Dungeon, a szokásos új kasztok vagy helyszínek helyett azonban egy online harci arénát kapunk. Készüljetek, mert a The Butcher's Circus megnyitja a kapuit!

Csúszhat az Amazon felhőalapú játékszolgáltatása

A New York Times külön cikket szentelt az Amazon játékipari törekvéseinek, amelyből két fontos információt is megtudtunk: májusban jelenhet meg a cég multis lövöldéje, a saját felhőalapú játékszolgáltatása azonban átcsúszhat jövőre.

Final Fantasy VII Remake - íme, az utolsó előzetes

Míg a Capcom egy félperces szösszenettel tudta le a Resident Evil 3 launch trailerét, a Square Enix épp az ellenkezőjét tette ennek: több mint négy percig pörög a Final Fantasy VII Remake utolsó előzetese.

Modern Warfare - ingyen multiplayer a hétvégére

A Call of Duty: Warzone népszerűsége továbbra is töretlen, de nem árt néha a változatosság. A hétvégén bárki ingyenesen belekóstolhat a Modern Warfare hagyományos többjátékos módjába is.

Valorant - bemutatkozik Jett

Lassan teljes képet kapunk a Valorant hőseiről. A League of Legends fejlesztőinek legújabb játéka egy vérbeli kompetitív shooter, így elengedhetetlen lesz a gyorsaság és precízió - ez Jett specialitása.