Hírarchívum - 2020. április

Modern Warfare - beköszöntött a harmadik szezon

Nagyot frissült a Call of Duty: Modern Warfare és Warzone párosa, beköszöntött ugyanis a Season 3. Az új szezonbérlet mellett számos új fegyvert, térképet, operátort és egyéb újdonságot kaptunk.

Borderlands 3 a tudományért!

Pandora és a kutatás világa találkozik a Borderlands Science-ben. Ez a minijáték a Borderlands 3-ban kapott helyet, és a játékosok a használatával a bélmikrobák működésének megértéséhez (és hosszabb távon a gyógyításhoz) járulnak hozzá.

Androidra is eltalál a Dead Cells

Egy évet kellett várnunk, hogy iOS után Androidon is felbukkanjon a Dead Cells, de júniustól az androidosok is élvezhetik ezt a pörgős roguelike játékot. A telefon támogatja az irányítás átrendezését és a külső kontrollert is.

Miről szólt az év első Inside Xbox-adása?

Tegnap tartotta a Microsoft az év első Inside Xbox-adását. A stream elsősorban a játékokról szólt, várhatókról és már megjelentekről is, de az új Xbox-konzolról is hallhattunk egy keveset.

Mechekkel erősít a No Man's Sky

Meguntad a közlekedés eddigi módozatait a No Man's Skyban? A legújabb frissítés új lehetőséget kínál: a Minotaurusz névre keresztelt mechet. A gépóriás komoly segítségre lehet a bányászatban, ráadásul a környezeti hatásoktól is véd.

Mit hoz az április az Xbox Game Passbe?

Áprilisban sem maradnak új játékok nélkül az Xbox Game Pass előfizetői. Az újdonságok egyik csillaga a Nier: Automata, de belekóstolhatnak a szakácsmesterségbe, vagy elutazhatnak egy vad bolygóra is.

Digitálisan sem lesz E3 az idén

A 2020-as E3 lefújásakor azt hallottuk utoljára a szervezőktől, hogy keresik az online alternatíva lehetőségét. A legújabb értesülések alapján elvetették az ötletet: online formában sem lesz megtartva az expó.

Bemutatkozott a PlayStation 5 kontrollere

Lerántotta a Sony a leplet a PlayStation 5 vezérlőjéről, ami a DualSense fantázianevet kapta, maga mögött hagyva így a DualShock-szériát. Adaptív ravaszok, haptikus visszacsatolás és megváltozott külső várja a PS5-játékosokat.

Animal Crossing - rákattantak a japánok

A szigetország lakói úgy viszik a játékot, mint a cukrot. Az első három napban átlépte az 1,88 millió eladott példányszámot, most pedig a számláló elérte a 2,6 milliót is a Famitsu adatai szerint.

Ég a Twitch a Valorant zárt bétájának startjától

Közelít az érdeklődők száma a rekorder 1,7 millió nézőhöz, amit legutóbb a Fortnite-nak sikerült produkálnia a Black Hole Eventnél. Tényleg trónfosztó lesz a League of Legends készítőinek új FPS-e?