Hírarchívum - 2020. április

Launch traileren a Resident Evil 3

Amíg várjátok, hogy megérkezzen a futár a Resident Evil 3-mal, vagy letöltődjön a játék a digitális boltokból, csekkoljátok a megjelenés apropóján kiadott launch trailert! Aggodalomra semmi ok: sok meglepit nem lő le, leheletrövid az egész!

Jön a Rogue Legacy 2

Visszatér a Rogue Legacy, és ezúttal hozzácsaptak egy kettes számot is a címhez. A népszerű indie játék folytatása elődje nyomdokaiban indul el, azonban néhány új elemmel is kiegészül.

Titokzatos szigetek várnak a Windboundban

Miután hajótörést szenvedett, a fiatal Karának alkalmazkodnia kell a Tiltott Szigetek rejtélyes világához. Vadászat, hajóácsolás és felfedezés vár a Windbound játékosaira ebben a túlélőjátékok zsánerét megújítani akaró darabban.

A britek szerint az Outer Wilds az év játéka

Tegnap lement a BAFTA Game Awards idei, online térbe költözött díjkiosztója. A legtöbb díjat a Disco Elysium és az Outer Wilds nyerte, de utóbbi az, amelyik az év játéka címet is kiérdemelte.

Steamre is befut a Fallout 76, egy kis extrával

Április 14-étől a Steamen is elérhetővé válik a Fallout 76. Aki már rendelkezik a játékkal, annak korlátozott ideig megvan a lehetősége ott ingyen aktiválni, plusz ha a Steamen játszunk, a Fallout Classic Editionhöz is hozzájuthatunk.

Sherlock Holmesszal nyomozhatunk az Epicen

Az Epic Games Store következő heti ingyenes ajánlata egy játékot tartalmaz: a Sherlock Holmes: Crimes & Punishmentset. A Frogwares nyomozós sorozatának 2014-es részében hat rejtélyes bűnügyet kell felgöngyölítenünk.

Kalandra kerekednek a kerekasztal lovagjai

Arthur király és a brit sötét középkor legendái szolgálják a táptalajt az inkle stúdió következő játékának. Azonban a jól ismert történeteket ezúttal szörnyű titkok és fordulatok árnyékolják be.

Megint csúszik a The Last of Us: Part II

A Sony bejelentette, hogy a The Last of Us: Part II és a Marvel's Iron Man VR megjelenését is kénytelen elhalasztani a koronavírus-járvány okozta logisztikai problémák miatt. Nem is kaptunk új dátumokat egyelőre.

Magic: The Gathering - Godzilla is színre lép

Újabb kártyaszettel bővül a Magic: The Gathering hatalmas kártyakészlete, az új csomag azonban egészen rendhagyó lesz. Az Ikoria: Lair of Behemoths a Magic világának leghatalmasabb lényeire fókuszál, de színre lép a szörnyek királya is.

Nézd velünk a BAFTA Game Awards díjátadóját!

Ma este a koronavírus-járványra való tekintettel rendhagyó módon, egy online stream keretei közt kerül megrendezésre a BAFTA Game Awards díjátadója. Kövessétek velünk élőben a műsort!