Hírarchívum - 2020. augusztus

Csak 2021-ben érkezik a Halo Infinite

Váratlan közleménnyel állt elő tegnap este a 343 Industries. A Halo Infinite fejlesztőcsapata kijelentette, hogy az Xbox Series X legnagyobb húzócímének szánt játék csak jövőre készül el.

Sam Fisher a Rainbow Six: Siege operátora lesz

Noha a Splinter Cell-sorozat jó hét éve parkolópályán pihen, Sam Fishernek így is akad munkája: sorozatos vendégszereplő a Ubisoft többi játékában, legközelebb például a Rainbow Six: Siege-ben láthatjuk viszont.

Gameplay videón a Frostpunk: On the Edge

A PC Gamer jóvoltából huzamosabban is belenézhetünk a Frostpunk harmadik és egyben utolsó kiegészítőjébe, az On the Edge-be, amelyben egy kis település vezetését kapjuk meg feladatul.

Csúszik egy kicsit a DiRT 5

Mégsem jelenik meg az eredetileg tervezett időpontban DiRT-sorozat következő felvonása. Szerencsére nincs szó nagy csúszásról, csak egy héttel kell többet várnunk a játékra.

Először mozog az Earthworm Jim 4

Tommy Tallarico és csapata nem csak az Intellivision márkát támasztaná fel, hanem az Earthworm Jimet is, most pedig belenézhetünk a várva-várt folytatásba egy gyors gameplay snitt erejéig.

Call of Duty - egy újabb teaser jött bejelentés helyett

Lendületesen robogunk az augusztus közepe felé, és még mindig nem tudunk túl sok konkrétumot az idei Call of Duty-epizóddal kapcsolatban, amely várhatóan októberben vagy novemberben fog megjelenni.

Mától bétatesztelhető a mobilos Xbox Game Pass

Habár a hivatalos premierre még várni kell egy hónapot, a Microsoft már a naptól elérhetővé teszi az androidos Xbox Game Passt az előfizetői számára egy bétateszt keretei között.

Frissítve: Elképesztően népszerű a Fall Guys

Töretlen a Fall Guys: Ultimate Knockout sikere, a Mediatonic jópofa battle royale-játéka olyan címeket előzött be a Steam eladási toplistáján, mint a szintén múlt héten megjelent Horizon: Zero Dawn, vagy a Grounded.

További PC-s portokon gondolkozik a Sega

Befektetői kérdésre válaszolva jelezte a Sega, hogy nem zárkózik el a korábbi játékainak portolásától, különösen a Persona 4 Golden PC-s változatának sikere után. Az elkövetkező játékokkal is többféle platformra terveznek.

2021-re csúszik a Vampire: Bloodlines 2

Habár a Hardsuit Labs mindent megtett, hogy még idén leszállítsa a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2-t, a koronavírus és a home office kifogott rajtuk. 2021 előtt már nem játszhatunk a játékkal.