Hírarchívum - 2021. január

Az NVIDIA bemutatta a GeForce RTX 3060-at

Javában zajlik a digitális CES 2021, aminek a Game On eseménye alkalmából az NVIDIA lerántotta a leplet a GeForce RTX 3060-ról, amit barátságosnak nevezhető, 329 dolláros árcédulával ellátva igyekszik a boltok polcaira tenni.

Nem marad ray tracing nélkül a The Medium sem

Természetesen napjaink egyik legtöbbet szajkózott grafikai fícsörje sem fog hiányozni a Bloober Team pár hét múlva érkező horrorjátékából, a The Mediumból. A játék emellett még a DLSS technológiát is támogatja majd a megfelelő kártyákkal.

Ilyen lesz a harc a PS5-exkluzív Returnalban

Érezhetően egyre közelebb kerülünk a PlayStation 5-exkluzív Returnal tavaszi megjelenéséhez, ugyanis most pár nagy felbontású kép mellett egy rövidebb videót is kaptunk a horror-TPS-ről, amiben a harcokat leshetjük meg.

Nyílt világú Star-Wars-játékot fejleszt a Ubisoft

Újabb izgalmas bejelentés érkezett az új Indiana Jones-játék tegnapi leleplezése után: szintén a Lucasfilm Games közreműködésével egy open world Star Wars-játékon dolgozik a Ubisoft és a Massive Entertainment.

Frissítve: Ingyen adják a PC-s Little Nightmarest

Hogy egy kicsit ráhangolja a játékosokat a hamarosan érkező folytatásra, most ingyen Little Nightmares-kódokkal kedveskedik a Bandai Namco a saját webáruházában, amiket a Steamen belül lehet majd beváltani.

Hellpoint - februárban befut a Switch-verzió

Véget érni látszik a több mint féléve tartó huzavona a Hellpoint Nintendo Switchre szánt átirata kapcsán. A hibridkonzolra optimalizált port február végén érkezik - még egy gameplay előzetest is kaptunk hozzá!

Natívan érkezik a játékstreaming az LG új tévéin

A CES 2021-en az LG is megvillantotta a legújabb OLED TV-szériáit, amelyek elsőként támogatják majd natívan a Google Stadia és az NVIDIA GeForce Now streamingszolgáltatásokat.

Tovább csúszhat az új James Bond-film

A 007-es ügynök következő kalandja, a No Time to Die már számos késleltetésen esett túl, de úgy tűnik, hogy az idei húsvétra időzített premier is elmaradhat. A Deadline szerint egészen őszig tolhatják a megjelenést.

Dead Cells - traileren a második DLC

A korábbi teaser után a Motion Twin csapata végre teljes pompájában leleplezte a Dead Cells második nagy DLC-csomagját, amely a Fatal Falls névre hallgat. Ezúttal sem lesz könnyű dolgunk.

Overwatch - megnyílt Kanezaka

Egy rendhagyó microevent részesei lehetnek az Overwatch játékosai, az online lövöldében ugyanis most élesedett Kanezaka Deathmatch-pályája. Ennek apropóján számos kozmetikai különlegesség ütheti a markunkat.