Hírarchívum - 2021. január

Ismét az új pályát teaselik az Among Us készítői

A 2020-as The Game Awards alkalmából már villantottak egy keveset az Among Us alkotói az új pályából, most azonban végre egy pár másodperc erejéig mozgás közben is megcsodálhatjuk a helyszínt.

Mozgás közben a Nioh 2 PC-s verziója

A következő hónap elején PC-re is megérkezik a Team Ninja tavaly szép sikereket elért soulslike-játéka, a Nioh 2, és ennek örömére most egy rövid videót is kaptunk arról, hogy milyen extrákban bővelkedik majd a számítógépes kiadás.

Jim Ryan: a The Last of Us-sorozat csak a kezdet

A Sony sem hagyta ki az idei CES-t, amely során a PlayStation-üzletág vezérigazgatója, Jim Ryan is beköszönt egy rövid videóval, és elhintette, hogy játékaik a jövőben más platformokat is meghódítanak majd.

Februárban fut be a Blue Fire

A Graffiti Games és a Robi Studios 3D-s platformere szüntelen akciót ígér. A Blue Fire apró hősével egy nála jóval nagyobb világot kell a nyakunkba venni, de Penumbra királysága máshogy nem menekülhet meg.

Itt az Amazon Gyűrűk Ura-sorozatának szinopszisa

Az Amazon évek óta készülő, A Gyűrűk Ura világában játszódó sorozatáról szép lassan egyre több információt kapunk. Az alkotás hivatalos szinopszisa megerősít néhány már ismert dolgot, de újabbakat is elárul.

Csúszik az Elite Dangerous: Odyssey megjelenése

A Frontier Developments űrszimulátorának új korszaka kicsit később kezdődik el, mint a fejlesztők eredetileg gondolták. Sőt, a késés nem egyaránt érint mindenkit, a konzolosoknak jóval többet kell várniuk, mint a PC-s játékosoknak.

Nyáron jön a Boundary

Szkafandert fel, puskát a kézbe, vár az űrhadviselés! A Studio Surgical Scalpels multiplayer lövöldéjében egy űrállomás roncsai körül, zéró gravitációban úszva kell felülkerekednünk a többieken.

Hogwarts Legacy - 2022-ben jelenik meg

A tavaly bejelentett Hogwarts Legacy körül csönd volt az első videó óta, ez azonban most megtört – igaz, a friss hírek nem lesznek ínyére azoknak, akik mielőbb felfedeznék a Roxfort rejtélyekkel teli termeit. A játékot 2022-re halasztották.

Cyberpunk 2077 - a CD Projekt elnézést kér

Marcin Iwiński, a CD Projekt egyik alapítója videóban adott magyarázatot arra, mi ment félre a Cyberpunk 2077-tel, de abba is betekintést ad, mit várhatunk idén a játéktól, így mikor jön az első jelentősebb patch vagy a next-gen frissítés.

Konzolokra is befutott a Little Nightmares II demója

Kicsivel több mint egy hónappal később végül PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is megérkezett a Little Nightmares II demója, amit a PC-s játékosok korábban már kipróbálhattak a Steamen.