Hírarchívum - 2021. április

Jövő héten ismét ingyenes lesz az Alien: Isolation

A jegyzőkönyv kedvéért említsük meg, hogy most öt játékot kínál ingyen az Epic Games Store, jövő hétre pedig újabb két címet tárazott be az online üzlet. Lássuk a teljes felhozatalt!

Látványos számok a CD Projekt RED-nél

Hiába rajtolt katasztrofálisan a Cyberpunk 2077, az már az előzetesen kiadott eladási adatok alapján is sejthető volt, hogy üzleti értelemben nem tépázta meg látványosan a CD Projekt RED-et a fiaskó.

Úgy néz ki, lelőtték a Gyűrűk Ura MMO fejlesztését

Lapértesülések szerint az Amazon lelőtte a Gyűrűk Ura MMO fejlesztését, miután nem sikerült megegyeznie a munkálatok folytatásáról az eddigi partnercége új tulajdonosával, a Tencenttel.

14 percnyi törölt jelenet a Warcraft-filmből

A Warcraft filmes adaptációja nem aratott osztatlan sikert, de azért akad így is néhány rajongója, főképp a játékosok közt. Nekik szól az a közel 14 percnyi videóanyag, amit a Universal a törölt jelenetekből állított össze.

Hatalmas eladási rekordokat dönt a PlayStation 5

Hiába a mai napig tartó óriási készlethiány, a PlayStation 5 így is minden idők leggyorsabban fogyó konzoljává vált az Egyesült Államokban. Hasonlóan jól teljesít a négy éve piacon lévő Nintendo Switch is.

Skate City - nyakunkon a PC-s és konzolos verzió

Az Apple Arcade egyik legnagyszerűbb exkluzívja, a Skate City hamarosan a nagyobb platformokat is meghódítja. A legújabb előzetes szerint már csak néhány hetet kell várnunk a premierre.

Hatalmas büdzséből készül a Gyűrűk Ura-sorozat

Nem számolja a filléreket az Amazon a Gyűrűk Ura-sorozatot illetően. Nagyon úgy tűnik, hogy minden idők legnagyobb sorozata van készülőben, legalábbis ami a költségvetést illeti.

Switchre tart a Sky: Children of the Light

Idén nyáron Nintendo Switchre is megérkezik a Sky: Children of the Light. A Journey alkotóinak közösségi kalandjátékát eddig csak mobilon próbálgathattuk, de a cross-playnek hála a platformok játékosai nem lesznek elzárva egymástól.

Májusban visszatér a Netflixre a Castlevania

Dátumot kapott a Castlevania-sorozat negyedik, s egyben utolsó évada. A Netflix gondozása alatt készülő animációs sorozat egy hónap múlva tér vissza, de ezzel még nem kell elbúcsúznunk a vámpírvadászoktól.

Elite Dangerous - így válhatunk űrbotanikussá

Már javában fut az Elite Dangerous: Odyssey zárt alfája, melynek keretei közt a játékosok próbára tehetik magukat csillagközi biológusként is. Ezt a tevékenységet mutatja be az új előzetes.