Hírarchívum - 2021. május

Stadia Pro-játék lett a Star Wars Jedi: Fallen Order

Ma ünnepeljük a nemzetközi Star Wars-napot, így épp időben érkezett a bejelentés, miszerint többek között a Star Wars Jedi: Fallen Order is csatlakozott a Stadia Pro-előfizetéssel elérhető játékok közé.

Borderlands 3 - 115 millió dollárért kötötte le az Epic

Folyamatosan csöpögnek a részletek azokból a dokumentumokból, amelyek az Epic Games és az Apple pere kapcsán láttak napvilágot. Kiderült például, hogy 115 millió dollárt ért a Borderlands 3 Epic Games Store-exkluzivitása.

Távozott a Stadia termékfejlesztési vezetője

Az elmúlt hónapok tükrében nem túl biztató hír, hogy elhagyta a Google-t a Stadia termékfejlesztési vezetője, John Justice. Azt nem tudni egyelőre, hogy ki lesz az utóda, és hogy milyen hatással lesz mindez a szolgáltatásra.

Már közel száz Xbox-játék támogatja az FPS Boostot

A Microsoft a korábbi ígéreteinek megfelelően folyamatosan bővíti az FPS Boost-támogatást élvező játékok listáját - a minap például újabb 74 címmel bővült a felhozatal.

Felsorakoznak a következő évek Marvel-filmjei

A Marvel tegnap közzétett egy előzetest, amelyben felsorakoztatta a következő két évben érkező mozifilmjeit. Új címet kapott a Black Panther és a Captain Marvel folytatása, valamint az Eternalsba is belenézhetünk egy-két villanás erejéig.

Mennyit költött az Epic az ingyenjátékokra?

Az Epic és az Apple tovább folytatja a harcot a bíróság előtt, emiatt pedig néha kikerül egy-egy érdekes dokumentum az internetre is. Most azt tudtuk meg, hogy tételesen mennyit költött az Epic ajándékjátékokra az akciók első kilenc hónapjában.

Társul a Sony és a Discord

A keresztplatformos játékok világában a keresztplatformos kommunikáció és közösségépítés is egyre fontosabb, legalábbis így látja Jim Ryan. Épp ezért társul a Sony és a Discord, hogy az utóbbi alkalmazását integrálják a PlayStationökbe.

A Netflixre tart a League of Legends-sorozat

A Riot Games két évvel ezelőtt jelentette be, hogy a Fortiche Productionsszel összefogva animációs sorozat formájában is életre kelti a League of Legends univerzumát. A széria a Netflixen talált otthonra.

A harcé a főszerep a májusi PlayStation Now-ban

Van, amikor a szép szó nem elég, helyette az ökölnek és a pengének kell helyettünk beszélnie. Ha bizsereg a tenyerünk egy jó kis bunyóért, a PlayStation Now májusi kínálata épp nekünk való lehet.

Ezt tartogatja az Xbox Game Pass májusban

Májusban sem kell az unalomtól félniük az Xbox Game Pass előfizetőinek. Akár focicsukát, akár cowboykalapot húznánk, vágyjunk a havas hegycsúcsokra vagy az arizonai sivatagba, a hónapban megtalálhatjuk a számításainkat.