Hírarchívum - 2021. május

Mobilra is megjelenik a Frostpunk

A 11 Bit Studios bejelentette, hogy a NetEase közreműködésével mobilokra is elkészíti a Frostpunkot. Az átirat még idén megjelenik, és több extra funkciót is tartogat a játékosok számára.

Egy picivel hamarabb rajtol a Loki

A szerdák az új péntekek - mondta Tom Hiddleston, ezt követően pedig a Disney bejelentette, hogy egy picivel hamarabb rajtol el a Loki-sorozat. A jó hír mellé egy rövid kedvcsinálót is kaptunk.

Csúszik a PS5-ös Sniper: Ghost Warrior Contracts 2

Egy nem várt technikai hiba miatt nem tud megjelenni egy időben a többi verzióval a PS5-ös Sniper: Ghost Warrior Contracts 2. Cserébe a fejlesztők ingyenessé teszik az első kiegészítőcsomagot.

Körökre osztott RPG marad a Yakuza-sorozat

Úgy tűnik, bejött a váltás, a Ryu Ga Gotoku Studio ugyanis úgy döntött, hogy a Yakuza-sorozatot meghagyja a körökre osztott RPG-vonalon, míg a klasszikus akció-orientált játékmenetet a Judgmentben viszi tovább.

Így működnek a The Elder Scrolls Online bajtársai

A The Elder Scrolls Online-nak új fejezete kezdődik a Gates of Oblivionnal, amelynek első része Blackwoodba kalauzol minket. A júniusban érkező kiegészítő egyik újdonsága a bajtársrendszer lesz.

Májusban megjelenik a Conan Exiles: Isle of Siptah

A Funcom hatalmas frissítést tervez barbáros túlélőjátékához, az Isle of Siptah-t már ősz óta csinosítgatja a korai hozzáférésben résztvevő játékosok segítségével. A teljes megjelenésre már nem kell sokat várni.

Új előzetesen a Final Fantasy VII Remake Intergrade

A Square Enix egy teljes livestreamet szentelt készülő battle royale lövöldéjének, a The First Soldiernek, de azon túl, hogy abból bőséges gameplayt mutatott, még a Final Fantasy VII Remake Intergrade új előzetesének is szorított helyet.

Frissítve: Lebukott a Judgment folytatása

Úgy néz ki, idő előtt lebukott a Judgment folytatása, amely a Lost Judgment alcímet kapta, és még idén megjelenik. Az eddig kiszivárgott látnivalókból már azt is kitalálták a rajongók, hogy hol fog játszódni az új rész.

Májusi megjelenést kapott a Cloudpunk kiegészítője

Még a hónapban megjelenik a Cloudpunk kiegészítője, amely az Ion Lands szerint egy folytatással is felér. A City of Ghostsban nemcsak Raniát irányíthatjuk, de egy Haynes nevű figurát is, akinek egy zsaru android is a nyakába szakadt.

Íme, a Scarlet Nexus nyitánya

A Bandai Namco ezúttal a Scarlet Nexust nyitó kisfilmet hozta el nekünk, amit ugyanaz a csapat készített, akik a játékot kísérő animesorozatért is felelősek. Yuito Sumeragi vagy Kasane Randall kalandjára júniusig kell várnunk.