Hírarchívum - 2021. május

Dátumot kapott a Pathfinder: Wrath of the Righteous

Miközben javában zajlik a bétatesztelés, a készítők bejelentették a Pathfinder: Wrath of the Righteous napra pontos megjelenési dátumát: a sulikezdést követően egyből nekiugorhatunk a teljes verziónak.

House of the Dragon - az első képek

Az HBO-féle Trónok harca-sorozat tizedik születésnapja apropóján osztotta meg a csatorna az első képeket a House of the Dragon című mellékágból: ezeken a széria főbb szereplői sorakoznak fel.

Microsoft: sosem kerestünk pénzt az Xboxokon

Újabb érdekes háttérinfó látott napvilágot az Epic Games és az Apple pereskedése kapcsán, a minap például a Microsoft egyik illetékese erősítette meg, hogy a cég sosem keresett pénzt az Xbox-konzolok eladása után.

Teaser a Stranger Things negyedik évadához

Úgy tűnik, a Netflix készen áll arra, hogy felbőgesse a marketinggépezetet a Stranger Things negyedik évada kapcsán. Bár sokat nem árul el, egy újabb teasert kaptunk hozzá felvezetésként.

Nintendo Switch - közel a 85 millió eladott példány

A Nintendo is közzétette a legutóbbi pénzügyi helyzetjelentését, és elképesztően jó számokat találtunk benne. Miközben a Switch eladásai közelítenek a 85 millió példány felé, az eddigi legnyereségesebb évét zárhatta a vállalat.

Júniusban rajtol a Burning Crusade Classic

Hamarosan szintet lép a World of Warcraft Classic, hiszen június elején a The Burning Crusade kiegészítő is megérkezik a régi-új MMORPG-hez. A játékosok ennek ellenére maradhatnak az alapjátéknál is.

Free-to-play címmel bővül a The Division-univerzum

A Ubisoft továbbra is kitörő sikernek értékeli a The Division-játékokat, és tovább tervezi tágítani az univerzum határait. Dolgoznak már egy mobilos játékon, de egy Heartland alcímű epizódon is, ami ráadásul free-to-play lesz.

Nyáron jön a next-gen konzolos Metro Exodus

Ma befutott a Metro Exodus: Enhanced Edition PC-s változata, de a next-gen konzolok birtokosainak sem kell már olyan sokat várnia arra, hogy megszépítve fedezzék fel a Metro világát.

Resident Evil: Village - itt az utolsó előzetes

Ethan Winters legújabb kalandja holnap kezdetét veszi. Válogatott rémségek, vadonatúj ellenfelek, egy baljós falu és Lady Dimitrescu vár ránk: a launch trailer is megérkezett, hogy biztos ne feledkezzünk el a Resident Evil: Village-ről.

Válj legendává a Hood: Outlaws and Legendsben!

Újabb előzetessel jelentkezett a Sumo Digital Robin Hood-történetek ihlette multiplayer játéka. A videó arra is emlékezteti az előrendelőket, hogy ők mindenki másnál hamarabb kezdhetik a harcot.