Hírarchívum - 2021. május

Így működik a Back 4 Blood kártyarendszere

A Turtle Rock Studios igyekszik egy sokáig frissen maradó játékot letenni az asztalra a Back 4 Blood képében. Ehhez fejlett AI-t és egy speciális kártyarendszert használnak, hogy együtt megbolondítsanak számunkra minden egyes kört.

Folytatást készítenek az 1992-es Flashbackhez

Lassan harminc éve már, hogy a Delphine Software piacre dobta a Flashbacket. Az oldalnézetes sci-fi platformer 2013-ban kapott egy vegyes fogadtatásban részesülő remake-et, jövőre azonban a Microids az eredeti játékot fogja folytatni.

Life is Strange: True Colors - főszerepben: Gabe

A Life is Strange-széria legújabb részének, a True Colorsnak ugyan Alex Chen a főszereplője, ám a bátyja fontos mozgatórugúja a játék eseményeinek. Ismerjük meg most kicsit közelebbről Gabe Chent.

Az Activision rákapcsol a játékfejlesztésre

Megtartotta az idei első negyedéves pénzügyi beszámolóját az Activision Blizzard. Megtudtuk többek közt, hogy a Call of Duty-franchise továbbra is jól szerepel, hogy a Blizzard játékosbázisa csökken, és hogy a Diablo: Immortal idén várható.

Újabb koncepciós rajzon a következő Dragon Age

Szépen lassan csepegteti Christian Dailey, a játék producere az újabbnál újabb látványterveket a soron következő Dragon Age-ből. Ezúttal a Grey Wardenek felszerelését csodálhatjuk meg.

Felmondott a The Witcher 3 rendezője

Sok panasz után belső vizsgálatot is indítottak Konrad Tomaszkiewicz, a The Witcher 3: Wild Hunt rendezője ellen, és hiába nem találták bűnösnek az úriembert, mégis úgy döntött, hogy távozik a CD Projekt RED-től.

PlayStationre is megjelenhet a Sunset Overdrive?

Egy frissen felbukkant védjegy alapján nincs kizárva, hogy az Insomniac Games 2014-es Sunset Overdrive-ja az Xbox és PC után hamarosan a Sony konzoljaira is ellátogathat majd.

A Sledgehammer szállítja az idei Call of Dutyt

Habár kvázi eddig is nyílt titok volt, nemrég az Activision hivatalosan is megerősítette, hogy az idei Call of Duty-epizódot a Sledgehammer Games hozza majd tető alá, akik legutóbb 2017-ben jelentkeztek a Call of Duty: WWII-vel.

A Biomutant is megemlékezett a Star Wars-napról

Tegnap a hivatalos Star Wars-nap miatt az egész világ a messzi-messzi galaxis bűvöletében lebegett, ami alól nem volt kivétel a Biomutant sem: a játék egy déja vu-hangulatot árasztó trailerrel jelentkezett.

Dark Alliance - a szörnyekről és a dizájnról

Vadonatúj fejlesztői videónaplót kapott a Dungeons & Dragons: Dark Alliance, amiben ezúttal a fejlesztők arról mesélnek, hogy honnan kaptak ihletet az akció-RPG szörnyei, illetve a művészeti irány kitalálásakor.