Hírarchívum - 2022. február

Bemutatkozott a Horizon-játékok LEGO-szettje

A LEGO megállíthatatlanul szerez meg újabb és újabb licenceket, hogy aztán azokat kockásítva vetődjön a rajongók pénztárcája után. A Horizon: Forbidden Westhez is készül egy készlet, amit most meg is csodálhatunk.

Eltűnt az online üzletekből a Star Trek: Bridge Crew

A Star Trek: Bridge Crew ötéves missziója után kétessé vált a legénység jövője. A Ubisoft minden figyelmeztetés nélkül eltüntette a VR-eszközökre optimalizált játékát az online piacterekről.

Szabad a vásár a PlatinumGames felett

Miközben a videojátékok világát óriási felvásárlások rengetik meg, a PlatinumGames vezérigazgatója is bevallotta, hogy nem feltétlenül bánná, ha valaki őket is felkarolná - persze csak akkor, ha a stúdió megtarthatná a kreatív szabadságát.

Dátumot kapott a Gyűrűk Ura-anime

A hamarosan megjelenő The Rings of Power után egy egészestés animefilmre is felkészülhetnek a Gyűrűk Ura rajongói. Végre megtudhattuk, hogy mikor kerül vászonra a The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim.

Dying Light 2 - befutott az első ingyenes DLC

Alig másfél hete jelent meg a Dying Light 2: Stay Human, de a Techland csapata máris szélnek eresztette a játék első DLC-jét. Az aprócska ingyenes csomagban egy spéci felszerelés és a hozzá illő fegyver vár ránk.

Ingyenesen beszerezhető a Dear Esther

Ha még nem volt dolgotok a The Chinese Room nagysikerű játékával, akkor most díjmentesen pótolhatjátok azt. A megható történettel bíró sétaszimulátorok egyik legnagyobb úttörője szerdáig ingyen beszerezhető a Steamen.

Cyberpunk-streamre készül a CD Projekt RED

Feltűnően nagy volt a csend honolt mostanában a Cyberpunk 2077 körül, ma délután azonban végre életjelet ad a CD Projekt RED csapata. Reméljük, szó esik a régóta ígért next-gen verzióról és a DLC-csomagokról!

Új Might & Magic-játékon dolgozik a Ubisoft

A Ubisoft Shanghai álláshirdetései szerint a stúdió olyan szakembereket keres, akik egy vadonatúj Might & Magic-játék fejlesztésén dolgoznának. A feladat a marketing és a termék piacképességének biztosítása lenne.

Hamarosan játszható demót kap a Babylon's Fall

Március elején jelenik meg a PlatinumGames következő akciójátéka, a Babylon's Fall, amit a PlayStation 4- és PlayStation 5-tulajdonosok jövő héten egy ingyenes demó jóvoltából idő előtt kipróbálhatnak majd.

Félmillió eladott példánynál jár a Sifu

Hiába borzasztóan nehéz játék a Sifu, a Sloclap legújabb verekedős kungfualkotása mégis óriási népszerűségnek örvend. A csapat Twitteren tett bejelentése szerint már több mint félmillió példányt adtak el belőle.