Hírarchívum - 2022. július

Gameplay felvételek kerültek ki az elkaszált Doom 4-ről

Ugyan a 2016-os DOOM az elkaszált Doom 4 szellemi örököse, azért érdekes lett volna látni a Doom-franchise-t ilyen formában is.

Nemsokára megjelenik a hét évig készült Battlefield 3: Reality Mod

Sokáig készült, és végre megérkezett a Battlefield 3 legnagyobb volumenű modja, mely teljesen átírja a játékszabályokat.

Lezárult Jade Raymond csapatának felvásárlása, már hivatalosan is a Sony kezében van a Haven Studios

Több hónapnyi várakozás, átfutási idő és papírmunka után végre hivatalosan is a PlayStation Studios részét képezi a Jade Raymond által alapított fejlesztőcsapat, a Haven.

A Ubisoft nyilatkozott a játszhatatlanná váló Assassin's Creed: Liberation HD kapcsán

A játék steames adatlapján szereplő tájékoztató azt állította, szeptember 1-től játszhatatlanná válik az Assassin's Creed: Liberation HD. Most a Ubisoft tisztázta a helyzetet.

Nagy bejelentésre készül a Relic Entertainment

Valami izgalmas készül a Relic Entertainment háza táján. A Company of Heroes 3 fejlesztői egy nagy leleplezést tábláztak be holnap estére.

Újabb platformokra tart a Century: Age of Ashes

PC-n és Xbox Series-konzolokon már meglovagolhattuk a sárkányokat, hamarosan azonban Xbox One-ra, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is befut a Century: Age of Ashes.

Úgy tűnik, She-Hulk lesz a Marvel's Avengers következő hőse

Jane Foster még éppen csak az első köröket futja a Bosszúállókkal, de úgy tűnik, már a tervezőasztalon van a játék következő hőse is. A szóbeszéd szerint She-Hulk csatlakozhat legközelebb a Marvel's Avengers csapatához.

Single player Apex FPS-hez toboroz a Respawn Entertainment

Úgy tűnik, az Apex Legends átütő sikerei után egy egyjátékos lövöldével is megpróbálkozik a Respawn Entertainment. A történet az Apex Legends univerzumát bővítheti majd.

Marvel's Midnight Suns - főszerepben Amerika Kapitány

A Marvel's Midnight Suns új videósorozata sorra mutatja be a szuperhőscsapat tagjait, az pedig abszolút stílszerű, hogy az első Bosszúálló, Amerika Kapitány lép elsőként színre.

Brit toplista: nem talált kihívóra az F1 22

A nyári uborkaszezon közepette kevés komolyabb megjelenésre várhattunk az elmúlt hetekben, így talán nem is olyan meglepő, hogy az F1 22 ismét a brit eladási lista csúcsán végzett.