Hírarchívum - 2006. március

Novemberben érkezik a PS3

Korán reggel a PlayStation Konferencián Ken Kutaragi a Sony fejese bejelentette a PlayStation 3 eljövetelének hivatalos dátumát.

Oblivion - A kapuk négy nap múlva megnyílnak

Elérkezett a véghajrá! Utóbbi idők legjobban várt non-lineáris RPG-jének megjelenenéséig már csak párat kell aludni.

Exkluzív Rush for Berlin képek!

Fojesz kollégánk a napokban tiszteletét tette a Stormregion csapatnál, ahonnan egy demóteszttel és 71 exkluzív képpel tért haza.

Meghosszabbított GTA szerződés

A Take 2 nemrégiben meghosszabbította a Rockstar-ral a GTA szerződést, így továbbra is ők adhatják ki minden idők legsikeresebb játéksorozatának új részeit.

Bemutatkozik az Illumina

A Star Cave Studios is a mai napot látta a legmegfelelőbbnek arra, hogy bemutassa legújabb projectjét, az online mókára kihegyezett Illumina-t.

Moto Racer 3 Gold Edition

Idén április 28-án újjászületik régi nagy kedvencünk, a Moto Racer 3. A Gold Edition az átgyúrt grafikai engine-en kívül még csomó új mocival és pályával is szolgál.

Dungeon Runners

Dungeon Runners címmel új, fantasy környezetben játszódó MMORPG-t fejleszt az NCSoft csapata. A játék béta tesztelésére hamarosan már lehet jelentkezni!

PS3 konferencia holnap

A Sony holnap Tokióban rendezi meg a Playstation Conference névre keresztelt rendezvényt, melyen várhatóan sok új infót tudhatunk meg a készülő konzolról.

Chrome 3 készülőben

A Techland tegnap délután jelentette, hogy a Specforce után újabb Chrome folytatáson dolgoznak. A játéknak egyelőre még nem találtak címet.

Új Digital Reality játék

A svéd Freeze Interactive megbízásából vadi új FPS-RTS játék készítésébe fogott a magyar Digital Reality. Az anyag a Field Ops címet viseli.