Hírarchívum - 2006. március

WoW: The Burning Crusade video és wallpaper!

A Bliizard hegesztőcsapata szépen elkezdte adagolni a Burning Crusade extráit, minek következtében nézünk, nyelünk nagyokat és esszük a kefét!

Újabb Black őrületek

Már lokálból tölthető a Black ünnepi őrületén készített két újabb videó. A sivatagban ismét nem marad semmi egyben, abban biztosak lehettek!

Act of War: High Treason demó

Az Act of War első kiegészítőmelezének, a High Treason-nek is megérkezett ma a kipróbálható demója. A progiban van egy és többjátékos mód is.

Spellforce 2 demó

A Jowood a mai napot látta a legmegfelelőbbnek arra, hogy szélnek eressze a Spellforce II: Shadow Wars című RPG-jének a kipróbálható változatát.

X3 - The Reunion demó

Megjelent a X3 - The Reunion című űrszimulátor demó változata, amely a mostani divatnak megfelelően a teljes stuff megjelenése után landol a kedves gamereknél.

Megalakult a Giant Bite Games

Újabb fejlesztő cég alakult a napokban, Seattle-be helyezett központtal. Az alapítók között több veteránt is találunk, mint például: Hamilton Chu és Steve Theodore.

20. alkalommal nyit a CeBIT

Inmáron 20. alkalommal rendezik meg Hannoverben a legnagyobb európai informatikai és számítástechnikai kiállítást.

Flitzer - éljen a világbajnokság

A közelgő foci vb alkalmából a dtp úgy gondolta, kicsit felkavarja a sportjátékok állóvízét. A Flitzer-ben egy pucér drukkert alakítunk, aki minden áron be akar szökni a pályára.

Knights of the Temple 2 demó

Hónapokkal a játék megjelenése után a Playlogic ma úgy gondolta, hogy szélnek ereszti a Knights of the Temple 2-nek a kipróbálható demóját.

Evenings on a Farm near Dikanka 2: EotEoIKH

A világ leghosszabb játékcíme versenyre eséllyel pályázó Evenings 2 egy izgalmas 2D-s kaland lesz, mely Gogol orosz novellaíró munkásságára alapoz.