Hírarchívum - 2006. március

Elkészült a Driver 4

Az Atari büszkén jelenti, hogy a Reflections a napokban befejezte a Driver: Parallel Lines fejlesztési munkálatait és a játék már heteken belül kapható is lesz!

Boldog Nőnapot!

Engedjétek meg, hogy az egész Gamekapocs stáb nevében virágban gazdag boldog nőnapot kívánjak minden kedves (nő nemű) olvasónknak!

Brothers in Arms 3 - Kép

A Gearbox gondozásában nagy titokban készül a Brothers in Arms 3 és eddig nem igazán lehetett jó minőségű képhez jutni ...

Age of Empires III exp. - Első képek

Megérkeztek az első képek a Microsoft nagysikerű stratégiájának az Age of Empires III kiegészítőjéből. Jó szemezgetést a látnivalókhoz.

World War II Tank Commander - Demó

A mai nap folyamán elérhetővé vált a WWII Tank Commander demonstrációs változata a Sylum Entertainment jóvoltából.

Kedd esti galériamánia

Ma este is hatalmas adag képpel bővültünk. Van itt Dark Messiah, Ghost Recon 3, SiN, Splinter Cell, Superman, Test Drive, The Elder Scrolls és még rengeteg édesség.

Két újabb Call of Duty játék készülőben

Megbízható forrásból tudjuk, hogy már fejlesztik a Call of Duty harmadik és negyedik részét. Érdekesség, hogy az egyik már nem világháborús lesz!

Búcsút inthetünk a lagnak

Nincs többé szaggató multiplayer, lagos szerver, idegesítő játékmenet! A Bigfoot hónapokon belül kiadja új PCI kártyáját, mely totálisan lagmentesíti a multis játékokat.

Black őrületek

Az Electronic Arts igen furán ünnepli a Black című játékuk megjelenését. Erre a hétre kiköltöznek a Las Vegas melletti sivatagba ahol szétlőnek mindent, amit találnak!

Kibővül az Age of Empires III is.

Az imént befutott Microsoft hírlevélből tudtuk meg, hogy még idén az Age of Empires III is kiegészül. A játéknak egyelőre nem sikerült címet találni.