Hírarchívum - 2006. március

God of War II - az első képek!

Alig 2 óra telt el azóta, hogy felkonferáltuk a nagysikerű God of War második részét, a Divine Retribution-t, és láss csodát, már meg is kaptuk az első képeket!

Bemutatkozik az Expedition Trophy

Expedition Trophy néven vadi új terepjárós autóverseny van készülőben. A játék készítéséhez 16000 km-nyi utat modelleztek le a fejlesztők!

Medal of Honor: Airborne képek

Egy közepes minőségű Official Playstation Magazine scan formájában újabb Medal of Honor: Airborne képekhez jutottunk épp az imént. Tessék leellenőrizni!

A jövő heti játékok

Íme a jövő héten boltba kerülő játékok felhozatala - a napokban érkezik az új Driver, az Outfit, sőt a PSP-s Brothers in Arms is!

God of War II - már majdnem hivatalos!

A külföldi GameInformer magazin az a szerencsés, ki már rendelkezik az első képekkel és információkkal a God of War folytatását illetően.

Az addikt Q3 gamer

10240x3072-es felbontás 24 monitoron, melyet nem kevesebb mint 12 Linux szerver hajt meg. Mire használná ezt egy addikt felhasználó? Hát persze, hogy Q3-ra!

Készül az ötödik Elder Scrolls

A Bethesda Softworks egyik munkatársa, Pete Hines nyilatkozatai szerint a cég három stúdiója más és más projekteken munkálkodik.

Guild Wars: Factions - dátum

A havidíj mentes MMORPG, a Guild Wars második kiegészítőlemeze hamarosan a boltokba kerül: most a pontosított dátumról is beszámolhatunk Nektek!

Battle for Middle-Earth 2 javítások hamarosan!

A hivatalos BfME2 weboldal szerint újabb javítások vannak készülőben a játékhoz, s azok hamarosan letölthetőek lesznek a tükörszerverekről.

A Ghostlight-é a T3rv!

Nyáron jelentették be a Th3 Plan című akciójáték készültét - mostanra arra is fényderült, hogy ki fogja kiadni az érdekesnek tűnő alkotást.