Hírarchívum - 2006. március

Észbontó: random képségek

Az utóbbi időszakban felröppent néhány képpel szeretnénk most kicsit észt bontani.A képek kizárólag a poén kedvéért vannak jelen, nem tükrözik a szerkesztők véleményét!

Lionhead leépítések

A Lionhead megerősítette hivatalos fórumán, hogy tervbe van véve néhány ember elküldése a csapattól - egyes források szerint ez körülbelül 100 alkalmazottat jelenthet.

Rainbow Six: Vegas - már majdnem hivatalos

Pár nappal korábban számoltunk be arról, hogy a Ubisoft 360 óra múlva bejelentésre készül - bár még 42 óra hátravan, mégis hírek terjedtek tova az interneten.

UT2007 VIDEO LOKÁLBAN (nem éjszakaiban)!!!

A mai napon kikerült a netre egy video interjú Mark Rein Epic fejessel, aki miközben fényezi az Unreal 3 motort, azért csak megmutat pár képsort az UT2007-ből!

Full Spectrum Warrior: Ten Hammers demó!

Megérkezett a Full Spectrum Warrior folytatásának, a Ten Hammers kipróbálható demója - a demonstráció 418 megabájtot nyom.

Késik a PSP-s From Russia With Love

Újabb késésről számolhatunk be, ezúttal a PSP-s From Russia With Love-val kapcsolatban - szerencsére a csúszás nem egetrengető mértékű.

Rogue Trooper weboldal

Az Eidos elindította új, harmadik nézetű sunyizós elemekkel vérpezsdített játékának, a Rogue Trooper-nek hivatalos weboldalát.

Szombat reggeli animációk!

Egyre több érdekes játék megjelenése közeledik, ily módon egészen pontosan nyolc trailer érkezett kicsiny szerkesztőségünkbe.

Nintendo DS Lite Japánban

Körülbelül egy hónappal korábban hírt adtunk Nektek a Nintendo DS átszabott külsejű változatáról, a Lite-ról. Japánban már megvásárolható a régi-új konzol.

Elveon a 2006-os E3-on

A 10Tacle Studios sajtóközleményei értesítették a jónépet arról, hogy az Elveon részt vesz majd az idei E3-on. Már érte is érdemes meglátogatni Los Angeles-t akkortájt.