Hírarchívum - 2006. március

Három új Zoo Tycoon 2 kiegészítő

A Microsoft és a Blue Fang Games ma jelentette, hogy még idén 3 új kiegészítőt terveznek a Zoo Tycoon 2-höz. Lesz afrikai, tengeri állatos meg dinós is!

Bemutatkozik az XGP és az XGP Mini

A Sony és a Nintendo legnagyobb riválisának számító Gamepark Holdings ma mutatta be legújabb handheld konzoljait, az XGP-t és az XGP Minit.

Gothic 3 megjelenés

A Piranha Bytes ma egy nyílt levélben tájékoztatott minket, hogy megvan a Gothic 3 új megjelenési dátuma. A kitűzött időpont ezúttal 2006. szeptembere.

Játék készül a Family Guy-ból

A 20th Century Fox megbízásából a 2K Games és a High Votlage készíti el a (külföldön) rendkívül sikeres Family Guy című TV-sorozat játékadaptációját.

Rainbow Six: Vegas - bejelentve

Az Ubisoft ma megerősítette a Rainbow Six: Vegas készültét. A bejelentést hordozó levél mellé egy rakat új képet is kaptunk, úgyhogy lesz látnivaló dögivel!

High Treason - demó hamarosan

Az Atari mai jelentéséből megtudtuk, hogy csütörtökön már elérhető is lesz az Act of War első kiegészítőjének, a High Treason-nek a kipróbálható demója.

Xbox Live Top 10

Ha már eladási listák vannak, nézzük az Xbox Live-on mely játékok a legsikeresebbek...

Medal of Honor: Airborne trailer

Ma reggel megjelent egy friss trailer a PS2-re, PS3-ra, Xbox-ra, Xbox 360-ra és PC-re is készülő legújabb Medal of Honor-ból, az Airborne-ból.

Újabb Rainbow Six: Vegas kép

Úgy néz ki minden napra jut egy újabb kedvcsináló kép a legújabb, nextgen technológiára épülő Rainbow Six epizódból, a Vegas-ból.

The Darkness látnivalók

A Starbreeze gőzerővel dolgozik a Top Cow című képregénysorozat játék-adaptációján, a The Darkness-en. Ebből érkezett ma néhány friss scan.