Hírarchívum - 2006. április

E3 2006: Ízelítő a felhozatalból

Kaptunk egy kisebb ízelítőt az E3 felhozatalából. Eszerint lesz új Pacific Storm, Dave Mira BMX, Bomberman, Pac-Man, N-Gage és meg minden más egyéb.

Már készül az új Warhammer 40.000 kiegészítő

A Relic és a THQ már dolgozik a Warhammer 40.000: Dawn of War második kiegészítőlemezén, mely a Dark Crusade címet kapta és az E3-on debütál majd.

Ridge Racer 7 bejelentés és képek

A Ridge Racer 6 Xbox 360-as nyitójáték bukása után Hideo Teramoto és Masaya Kobayashi tovább próbálkoznak a sorozattal - ezúttal Playstation 3-on!

E3 2006: Az Akella 10 játékot visz ki az E3-ra!

Az idei E3-ra nem kevesebb, mint 10 játékot visz ki az Akella: a május 10. és 12-e között megrendezendő kiállításon többek között részt vesz a Disciples III.

X360-ra is készül Painkiller?

A People Can Fly Studios egyik munkatársa tett utalást egy esetleges következő generációs fájdalomcsillapítóra...

Pontosítva a PS2 Liberty City Stories dátuma

A múltkori találgatások után végre beszámolhatunk Nektek a következő GTA pontos megjelenési dátumáról - a dátum nem más, mint...

A Stormregion a következő generációba lép

A Stormregion legfrissebb sajtóközleményéből értesültünk a magyar fejlesztőcsapat jövőbeni terveiről és a Codename: Panzers II pontos címéről.

Eragon - Újabb játék könyv és film alapján

A Vivendi Universal Games ma bejelentette be a Christopher Paolini által írt regény nyomán készült 20th Century Fox filmadaptáció játékverzióját.

E3 2006: A Reef Entertainment felhozatala

Május tizedikén indul az E3, egyre több kiadó küldi el nekünk listáját, melyen azon játékok szerepelnek, melyek a kiállításon megcsodálhatóak lesznek.

LarryBoy and the Bad Apple - Ő egy igazi hős!

A Crave Entertainment büszkén jelentette be, hogy ők adják ki elsőként LarryBoy - az igazi hős - kalandjait virtuálisan!